FSR 3 FG olayları çıktığından beri duyarım bu programı. Fiyatı da pahalı değilmiş, alıp deneyeceğim.
Ben 2 frame generation 2 upscaler kullanıyorum Cyberpunkta path tracing max 1080p 144 FPS alıyorumHalihazırda Forza Horizon 5 oynarken AMD FidelityFX kullanıyorum. Üstüne bu uygulamayı da kullanıp daha fazla FPS alabilir miyimSadece merak ettim
Vulkan API'de çalışıyor. RPCS3'de kullanıyorum ve baya iş görüyor eski 30 fps kilitli oyunlarda.FSR 3 FG modları Vulkan API'de çalışmıyordu, bunda çalışıyor mu?
Hocam DGPU harici ekran kartı mı oluyor?DGPUnuz yok frame generationda gecikmeye sebep olur.
Sırf film özelliği için bile alınır zaten de Vulkan için çalışması çok güzel oldu. Programın geçmişine bakıyorum baya geliştirmişler. 3 hesaptan satın alacağım en azından az biraz yardımı dokunur. Bu tür şeyler bizim işimize çok yarıyor.@dararan
Hem DirectX 11 hem Vulkan API oyunlarda çalışıyor. Hatta video veya film/dizilerde bile çalışıyor.
Çalışma mantığını halen tam anlamış değilim. Düzgün çalışması için kaynak ayırın demişler. Adam 40 FPS alıyorsa onu 30 FPS'ye sabitleyip programı çalıştırıyor ve 60 FPS oluyor, burada kaynak o 10 FPS'lik GPU gücü. Peki ya 30 FPS bile alamıyorsa?Vulkan API'de çalışıyor. RPCS3'de kullanıyorum ve baya iş görüyor eski 30 fps kilitli oyunlarda.