Halihazırda Forza Horizon 5 oynarken AMD FidelityFX kullanıyorum. Üstüne bu uygulamayı da kullanıp daha fazla FPS alabilir miyim :D Sadece merak ettim
Ben 2 frame generation 2 upscaler kullanıyorum Cyberpunkta path tracing max 1080p 144 FPS alıyorum :D Bu nası oldu anlamadım şahsen ::D

Hem cyberpunktakiler dlss fg açık hem programdakıler acık oyunu ben oynamıyorum simülasyona dönüştü karelerin hiçbiri native deği l:D:D:

Uzun zamandır kullanıyordum, gerçekten çok işe yarıyor ama uygulamanın mantığı ne? Nasıl artırıyor FPS'i? (Direkt native LSFG'den bahsediyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
@dararan

Hem DirectX 11 hem Vulkan API oyunlarda çalışıyor. Hatta video veya film/dizilerde bile çalışıyor.
Sırf film özelliği için bile alınır zaten de Vulkan için çalışması çok güzel oldu. Programın geçmişine bakıyorum baya geliştirmişler. 3 hesaptan satın alacağım en azından az biraz yardımı dokunur. Bu tür şeyler bizim işimize çok yarıyor.

Vulkan API'de çalışıyor. RPCS3'de kullanıyorum ve baya iş görüyor eski 30 fps kilitli oyunlarda.
Çalışma mantığını halen tam anlamış değilim. Düzgün çalışması için kaynak ayırın demişler. Adam 40 FPS alıyorsa onu 30 FPS'ye sabitleyip programı çalıştırıyor ve 60 FPS oluyor, burada kaynak o 10 FPS'lik GPU gücü. Peki ya 30 FPS bile alamıyorsa?