Makaleler
65
Game Bar bu işi yapıyordu normalde ama şimdi Windows + Alt + G'ye 30 kere bassam bile kaydı bir türlü almıyor. Alternatif bir yazılım öneriniz var mıdır? FPS'i en az derecede etkilese iyi olur.

Game Bar bu işi yapıyordu normalde ama şimdi Windows + Alt + G'ye 30 kere bassam bile kaydı bir türlü almıyor. Alternatif bir yazılım öneriniz var mıdır? FPS'i en az derecede etkilese iyi olur.
Medal önereceğim. Evet, ağır bir program ancak piyasada bulunan en kullanışlı, basit, ücretsiz uygulama. Klipleri kesme işlemini falan içinden yapmanız vs. güzel özellikleri var.

Nvidia kullanıyorsanız Shadow Play önerebilirim, onun dışında.

Medal önereceğim. Evet, ağır bir program ancak piyasada bulunan en kullanışlı, basit, ücretsiz uygulama. Klipleri kesme işlemini falan içinden yapmanız vs. güzel özellikleri var.

Nvidia kullanıyorsanız Shadow Play önerebilirim, onun dışında.
3.000-5.000 klibim olması lazım medal hesaplarımda, çok kullanmam gerekiyor oynadığım oyun neticesinde. Daha iyisini göremedim şu an.

Paralı, 35 dolar mı? Ücretsiz versiyonu yoksa diğer yöntemlerle uğraşılması mantıksız gibi geldi.

Nvidia Shadow Play veya OBS Replay Buffer en pratik çözüm bunlar; OBS zaten kapsamlı, onu öneririm.

SteelSeries GG on numaradir. Ister diske ister Cloud'a. Ben direk OneDrive'a koydum. OneDrive'i CS girerken durduruyorum. INS tusunu clip alma yaptim. Home tusunuda Desktop Capture'i acip kapamak icin. Kayit alinca Onedrive'i aciyorum iste uyumadan yada sabah PC'yi acinca otomatik yukleniyor.

Nvidia ekran kartınız varsa ShadowPlay üzerinden Anında Yeniden Oynatmayı açın ayarlarını 30 saniye olarak ayarlayıp yapabilirsiniz

Stealseris GG kullanıyorum gayet de memnunum. Kendi sesinizi, oyun sesini ve arkadaşlarınızın sesini ayrı katmanlar olarak ayarlayıp klibi öyle alabiliyorsunuz. Oyun desteği de mevcut ve oyunda clutch kill aldığınızda oto klip alabiliyor. CS2'den örnek vermek gerekirse atılan bombalara kadar gösteriyor.

Medal kullanın. Herhalde en iyisi şu an o, ekran kartınızın anında yeniden oynat özelliği dışında.