Oyunlardan bıktım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 23894
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 255

23894

Becerikli
Arkadaşlar evet, oyunlardan bıktım, bu yazı biraz iç yazı gibi olacak fakat umarım okursunuz.

Ben şu an 26 yaşındayım, kendimi bildim bileli Call of Duty oynuyorum, sene 2013e kadar zombi ve hikaye modu oynuyordum ve bir şekilde kendimi Call of Duty World League izlerken buldum, şu anki adı Call of Duty League. Türkiyede COD'un sporu pek bilinmez, warzone demiyorum, 2007den beri gerçekleştirilen Multiplayer modlarında oynanan(hordpoint-search and destroy ve control). Kendimi bu sahnede sporcu olmak için çok çabaladım, Türkiyenin en iyi oyuncusu olduğuma emindim, özellikle 2019-2022 tarihleri arasında. Yabancılarla turnuvalara girip isim yapmıştım. Okulumu astım ve uzattım, şu anda japonyada üniversite okuyorum. Geçen hafta bir laptop ihtiyacım olduğu için laptop aldım, evet bu bir Macbook. Bilerek aldım çünkü oyun bilgisayarı alsaydım kendimi tutamaz, 7/24 oyun oynardım, aklım hala oyunda, biliyorum şu anda sporcu olamam, cod takımlarının koçları beni bu yaşta seçmezler. Ben oyunları zevkine oynayan birisi değilim, hayatımda cod dışı bir oyun da oynamadım, nedense hala cod krizlerim tutuyor ve pc toplayasım geliyor.

Şu anda yeni bir hayat kurmak için japonyaya taşındım evet,okulun bitmesine 2 sene var, japoncamı da geliştirmem gerekiyor. Bana lütfen bir çıkış yolu verin, sanırım bağımlıyım ben. bazen hayatımda oyun oynamadığımda boşluğa düşmüş gibi hissediyorum bu yüzden kız arkadaşı arıyorum.

Buraya kadar okuduysanız gerçekten çok teşekkür ederim.

Sen Brezilya'da değil miydin ya?
Konu 'mezun, terk ve ertelemeli askerlik tecili nedir?'

Brezilyadaki okulumdan ayrılma kararı aldım. Japonya benim alanım için daha iyi bir seçenek olduğu için başvurumu gönderdim ve kabul aldım, yeni başlayacağım.

Brezilya'daki okulumdan ayrılma kararı aldım. Japonya benim alanım için daha iyi bir seçenek olduğu için başvurumu gönderdim ve kabul aldım, yeni başlayacağım.

O zaman bağımlı gibi oynamak yerine kafa dağıtmalık düşünebilirsin oyun oynamayı. Veya hikayeli oyunlara yönelebilirsin.

O zaman bağımlı gibi oynamak yerine kafa dağıtmalık düşünebilirsin oyun oynamayı. Veya hikayeli oyunlara yönelebilirsin.
Onu yapamıyorum işte maalesef, otomatikman rekabete ve hırsa dönüşüyor bende o olgu. Çok denedim.

Onu yapamıyorum işte maalesef, otomatikman rekabete ve hırsa dönüşüyor bende o olgu. Çok denedim.

Hikayeli oyunda neyin rekabeti? Ya da temelli bırakıcan oyunları anime falan izleyeceksin. Animenin başkentindesin zaten.

Doğru, muhtemelen öyle olacak fakat bu sefer de onlara kaptırırım diye korkuyorum.

Profesyonel destek alın bence. Ona kaptırırım buna kaptırırım diye hiçbir şey yapmayacaksınız. Spora gidin bari kaptırsanızda fayda sağlar en azından.

İnsan istemediği bir şeyi yapmaz ki. Hem bıktım diyorsunuz hem de bırakamıyorum diyorsunuz, bence çelişkili bir durum. Kendinize başka bir hobi bulun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…