22841

Üyecik
Battlefield 1, Marvel rivals gibi oyunlarda bile donmalar, droplar yaşanıyor laptop çok mu yetersiz bilmiyorum. Soğutucu olmasına rağmen güç planı ayarlarında ve max işlemci güç değerini 95 yapınca bile 15 dk'da birçok büyük bir kasma giriyor 4-5 saniyelik. Rehber veya videoda önerebilirsiniz oyunlar için maksimum performansı nasıl alabilirim?

Battlefield 1, Marvel rivals gibi oyunlarda bile donmalar, droplar yaşanıyor laptop çok mu yetersiz bilmiyorum. Soğutucu olmasına rağmen güç planı ayarlarında ve max işlemci güç değerini 95 yapınca bile 15 dk'da birçok büyük bir kasma giriyor 4-5 saniyelik. Rehber veya videoda önerebilirsiniz oyunlar için maksimum performansı nasıl alabilirim?

Ek: Bunu yaparsanız sakın güncelleme yapmayın.

Sakın derken ne gibi sorunlar ortaya çıkar?

Battlefield 1, Marvel rivals gibi oyunlarda bile donmalar, droplar yaşanıyor laptop çok mu yetersiz bilmiyorum. Soğutucu olmasına rağmen güç planı ayarlarında ve Max işlemci güç değerini 95 yapınca bile 15 Dk'da birçok büyük bir kasma giriyor 4-5 saniyelik. Rehber veya videoda önerebilirsiniz oyunlar için maksimum performansı nasıl alabilirim?

RAM de yukseltebilirsin 8 az.

Sakın derken ne gibi sorunlar ortaya çıkar?
Windows'un Bloat sorununu yaratan uygulamaları ve ayarlarda aşırı güç harcayan çeşitli ayarları devre dışı bırakıyorsun. Bu sayede oyunlarda ciddi bir performans artışı sağlerken üstüne Ms değerinde daha iyi sonuçlar elde edebiliyorsun.

Windows 10 için var mı?