Johnson
Başarılı
- Makaleler
- 1
Ben genellikle oyun ilk çıktığında değil, %75-%90 indirime girdiğinde almayı tercih ediyorum. 1 oyun parasına 5-6 tane oyun alıyorum. Mesela Epic Games'de Dead Space 1.800 liradan 270 liraya düştü, daha önceden 17 liraya Beyond ve 42 liraya Detroit Become Human almıştım, bunlar cidden komik rakamlar. Şimdi de normalde 100 dolar olan Resident Evil serisini Full 33 dolara aldım. Şu an da en çok para verdiğim oyun %20 indirime giren The Last of Us part 2 oldu. 1.000 lira verdim ama Epic Games 14 gün sonra %20 geri verecek, 200 lira alacağım onunla da şu an %50 indirimde olan Last of Us part 1 alacağım, oda 250 liraya gelecek.
Sizde bu şekilde oyun alıyor musunuz? Mesela bir hikâyeli oyun çıktığında hemen o oyunun oynanış videosunu izler misiniz? Ben genelde atmosferi yaşamak, oyundan tatmin olmak için alacağım oyunların videosunu izlemiyorum. Siz izliyor musunuz?
Sizde bu şekilde oyun alıyor musunuz? Mesela bir hikâyeli oyun çıktığında hemen o oyunun oynanış videosunu izler misiniz? Ben genelde atmosferi yaşamak, oyundan tatmin olmak için alacağım oyunların videosunu izlemiyorum. Siz izliyor musunuz?
Son düzenleyen: Moderatör: