Ömer_Yeter 48

Üstün
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Yani pek "kalıcı" denilebilecekler arkadaşlıkları olmayan biri için sanırsam son derece normal... Peki ya sizde de bu durum oldu mu? Siz de oynadığınız oyunlarla sanki gerçekten bir dostluk kurduğunuzu hissettiniz mi?

En iyi arkadaşlarım sanal arkadaşlarım.

Hepsiyle çok uzun süredir arkadaşız, gerçek hayatta da dostlarım var ama sanal dostluklarım bambaşka. Bunun sosyallikle de pek alakası yok ya.

Şahsen sanalda, oyunda tanıştığımız arkadaşlıklar daha az dert ve tasaya sahip bir arkadaşlık ilişkisine sahip oluyor.

Sonradan gelen düzenleme: Çok pardon ben soruyu yanlış anlamışım... Hayır oyunları arkadaşın olarak görme Ömer, oyunlarda tanıştığın kişileri arkadaşın olarak gör. :LOL:

Ben susuyorum, saatim konuşsun.

1768326101520.webp

Valla ben zaman zaman kendimi Mount and Blade'daki gergin görünüşlü adam gibi hissediyorum. Birde Minecraft Steve'i kendime yakın görüyorum. Galiba ben asosyallikten dolayı kafayı yedim.

Yaş geçtikçe sanki fiziksel şeylerle ilgilenmek (ağırlık çalışmak, bisiklete binmek, tempolu yürüyüş, koşu vb) daha da kıymete bindi benim için.

Yine de sevdiğim bir oyunun dünyasına dalıp bir süreliğine hayatın gerçekliğinden uzaklaşmak da fena değil.
Bkz;

IMG_1144(1).webp

Biraz yaş kaynaklı bir durum. 12 yaşlarındayken Silkroad benim için apayrı bir dünyaydı. Orada edindiğim arkadaşlıklar, oyunun atmosferi yani muazzam bir şeydi. Şimdilerde ise oyunları sadece vakit öldürmek için oynuyoruz.

Son düzenleme:
Çok fazla oyun oynasam da hiçbir zaman böyle hissetmedim doğrusu. Bağlanmak yerine safe place hissi veren oyunlar oluyor evet.