Oyun pek özgün durmuyor ve ilgi çekici gelmiyor ne yazık ki fakat tabii ki de başarılar dilerim daha fazla detay gelince ilgi çekici olabilir. Savunma olarak hepimizin ilk projesi dersen eğer sana Undertale ve lethal Company örneklerini verebilirim bunlarda kişilerin ilk projeleri ve tek başına yaptıkları işlerdi, ikisi de özgün ve ilgi çekiciydi. Tekrardan başarılar dilerim umarım güzel bir iş çıkar bizde destek oluruz.

• 7 kişilik ekipsiniz ama aşırı amatör bir kapak tasarımınız ve yetersiz açıklamanız var en azından 1 2 kişi buna ağırlık verebilirdi.
  • Mademki daha başlardasınız elle tutulabilir bir seviyeye geldiğinizde bu paylaşımı yapabilirdiniz, ister istemez ön yargı oluşmasına sebep oluyor bu durum.
Şu anda ortada neredeyse hiçbir şey olmadığı için en fazla bunları yorumlayabiliyorum. Başarılar.
Kapak tamamen yenilecek. O kapak sadece fikir vermek için hazırlandı fakat genede eleştirin için teşekkür ederim.

Kapak tamamen yenilecek. O kapak sadece fikir vermek için hazırlandı fakat genede eleştirin için teşekkür ederim.
Oyun geliştiricisi olduğunuz için oyununuzdan bahsetmek yerine farklı bir konuda "bilgisayar veya mobil oyun yapma" başlıklı bir rehber açmaya ne dersin? Buradaki kuru gürültüler yerine dâhâ fazla etkileşim alırsın.

Açık konuşmak gerekirse ortada neredeyse hiçbir şey yokken bununla ilgili konular açmak bile baştan hataydı. Elle tutulur bir hal aldığında sağlam bir etkileşim alabilirdiniz. Ardından kapalı betasını oynardık ve çıkınca basar parayı alırdık. Heveslisiniz anlıyorum ama aceleye getirdiğinizi düşünüyorum. Akılda kalıcı bir şeyler yapmak için her adımınızı çok iyi planlamanız gerekir.

1. Düşük Bütçeli Mobil Oyun

Türkiye için mobil oyunlarda büyük bir eksik var. Yani rakip yok denecek kadar az.
Çöp adamların savaştığı(silahlarla şu an 30 tane silah buldum) çevrim içi bir oyun. Basit ama eğlenceli olacak.

2. Başka bir mobil oyun

Blockman Go diye bir oyun var mobilde. Roblox ve Minecraft'ın birleşmiş hali ama şimdi çöküş dönemlerinde gibi. Oyunu efsane klan şey sohbet ve klan sistemi. Bu oyuna benzer ama daha nostajik yaparsak kendi fikrimce oyun tutar.Çünkü şimdiki oyunun kitlesi oyundan memnun değil.

3. Film oyunu

Bu kısımla dalga geçmek yok😁
Patron Bebek diye bir film var. Aksiyon sahnesi bol hikayesi de güzel. Hikayeli bir oyun tarzında yapılırsa çok güzel olur bence. Konusu kardeşlik bağları ve detay dolu diyebilirim.

4. Neden mobil oyun?

Bildiğiniz gibi bilgisayara çıkmış oyunlar arasında rekabet çok olur. Büyük şirketlerin yanında oyun çıkaren bağımsız firmaların oyunları tek tük parlar.
Bu açıdan mobil bir oyun üreticisi için daha kolay. Şimdi baktığımız zaman piyasada 2-3 ya da 4 yıl önce çıkmış oynanan mobil oyunlar var. Niye biz uğraşalım? Ama o oyunların yeni kitleden ziyade eski kitlesi var. Eski kemik kitle oyun bilgisine hakim iyi oyuncular. Eski ve yeni oyuncular aynı eşleştirme sistemine düşünce yeni oyuncu gelmemeye başlıyor. Bir süre sonra kemik kitlede oyunu bırakıyor. Yani bana göre mobil oyunlar uzun vadeli değil. 1 veya 2 yıllık para kazandıran şeyler. O yüzden herkesin oynayabileceği basit bir oyun yapılırsa Among Us gibi patlar. Hem bilgisayar hem mobil oyuncular tarafından oynanır. Bu üç fikrimden ilki bu yüzden daha mantıklı.
Zaten ben harita ve silahlar konusunda bir süredir fikir üretiyordum ilk oyun için.
Biraz uzun oldu ama sıkıntı yoktur umarım.😁