- Makaleler
- 1
Ortada oyun hakkında düzgün sızıntılar yokken "biz bunu yapıyoruz" demek saçma, ilgi çeken bir tarafı yok.
Kapak tamamen yenilecek. O kapak sadece fikir vermek için hazırlandı fakat genede eleştirin için teşekkür ederim.Oyun pek özgün durmuyor ve ilgi çekici gelmiyor ne yazık ki fakat tabii ki de başarılar dilerim daha fazla detay gelince ilgi çekici olabilir. Savunma olarak hepimizin ilk projesi dersen eğer sana Undertale ve lethal Company örneklerini verebilirim bunlarda kişilerin ilk projeleri ve tek başına yaptıkları işlerdi, ikisi de özgün ve ilgi çekiciydi. Tekrardan başarılar dilerim umarım güzel bir iş çıkar bizde destek oluruz.
Şu anda ortada neredeyse hiçbir şey olmadığı için en fazla bunları yorumlayabiliyorum. Başarılar.
- 7 kişilik ekipsiniz ama aşırı amatör bir kapak tasarımınız ve yetersiz açıklamanız var en azından 1 2 kişi buna ağırlık verebilirdi.
- Mademki daha başlardasınız elle tutulabilir bir seviyeye geldiğinizde bu paylaşımı yapabilirdiniz, ister istemez ön yargı oluşmasına sebep oluyor bu durum.
Oyun geliştiricisi olduğunuz için oyununuzdan bahsetmek yerine farklı bir konuda "bilgisayar veya mobil oyun yapma" başlıklı bir rehber açmaya ne dersin? Buradaki kuru gürültüler yerine dâhâ fazla etkileşim alırsın.Kapak tamamen yenilecek. O kapak sadece fikir vermek için hazırlandı fakat genede eleştirin için teşekkür ederim.
Techolay senin reklam yerin değil. O kadar reklam yapmak istiyorsan para ver yap reklamı.@SoldierBoyBabam, neden beğenmedim attığını öğrenmek isterim. Fikrinizi alırsam ileride projede değişiklik yapmamıza yardımcı olur.
Yönetimden izin aldım, merak etme.Techolay senin reklam yerin değil. O kadar reklam yapmak istiyorsan para ver yap reklamı.
Tamam. Bilmiyordum özür dilerim. Bir de benim oyun fikrimi duymak ister misin?
Olur.Tamam. Bilmiyordum özür dilerim. Bir de benim oyun fikrimi duymak ister misin?
1. Düşük Bütçeli Mobil Oyun