Özel çözünürlük ile yüksek Hz kullanıldığında monitör siyah ekran oluyor

Makaleler
3
Yer
Asphodel
CRU ve AMD Adrenalin kullandım aynı sorun var. Monitörün ayarlarında var direkt DP O.C. kapalı açık fark etmiyor ayrıca.
Normalde CS'ye giriş yapıyor ama 144Hz olarak, 170 yapınca sadece CS siyah ekranda kalıyor .Alt Tab atıp başlangıç kısmına -w 1920 -h 1080 yazıp düzeltiyorum.

1722331611018.webp

Monitörün kendi çözünürlüğünü giriyorum onda da direkt siyah ekrana atıyor. DP'yi söküp HDMI'ı takıp düzeltiyorum onu da.

1722331625017.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
3-4 kere okudum ama hiçbir şey anlayamadım. CS2'de bir sürü bug var hala. En taş sistemlerde bile alt+tab yapınca sorun çıkartabiliyor. Sadece windows ayarları ve CS2 ayarlarından ayarlamalar yapıp kullansan olmaz mı ?

3-4 kere okudum ama hiçbir şey anlayamadım. CS2'de bir sürü bug var hala. En taş sistemlerde bile Alt+Tab yapınca sorun çıkartabiliyor. Sadece Windows ayarları ve CS2 ayarlarından ayarlamalar yapıp kullansan olmaz mı?

Sorun 1- Alt Tab'ın olay ile alakası yok, özel bir çözünürlük oluşturup CS'ye girdiğimde çalışıyor ama monitörün desteklediği 170Hz'e aldığımda CS siyah ekranda kalıyor.

Sorun 2- yine monitörün desteklediği 170 Hz'e alıp yine monitörün desteklediği bir çözünürlük olan 1920x1080 ile özel bir çözünürlük oluşturduğumda direkt siyah ekrana atıyor kablo değiştirip kurtarabiliyorum bilgisayarı sadece.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt