İstemeyerek özel okulda okuyan birisi olarak merak ettim. Benim kendi fikirlerim Türkiye’de özel okulda okunmaz. Tek artısı yatarak sınıf geçiyorsun ama ortam inanılmaz kötü. Keşke güzel bir semtte düz anadolu lisesinde okusaydım.
Detaylar
Kim cevapladı?Ticarethane ve kara para aklama yerleri. Özel okul diye bir şey olmamalı.İstemeyerek özel okulda okuyan birisi olarak merak ettim. Benim kendi fikirlerim Türkiye’de özel okulda okunmaz. Tek artısı yatarak sınıf geçiyorsun ama ortam inanılmaz kötü. Keşke güzel bir semtte düz anadolu lisesinde okusaydım.
Eğitimini kıskandığımız, Finlandiya'da yok öyle şeyler.
Düşük fiyata öğretmen çalıştıran, öğrencilerini müşteri olarak gören, para için herkesi okuluna alan kurumlardır. Leşlerdir.
Ata Tuğkan
Uzman
12. sınıfta istemeden dershaneye gönderilmiştim. Ortamı hiç sevmemiştim. Kendimde çok konuşkan, sıcakkanlı biri değilim ama bana bile soğuk gelmişti. En sonunda burnout oldu zaten sınavdan çaktım. Sonraki sene evde kendi kendime hazırlanarak kazandım.
Shock Blast
Uzman
Her özel okul sizinki gibi değil, çok kaliteli özel okullar da var. Benim okumus oldugum okul şahsen eğitim açisindan önceki gittiğim devlete göre çok daha iyiydi.İstemeyerek özel okulda okuyan birisi olarak merak ettim. Benim kendi fikirlerim Türkiye’de özel okulda okunmaz. Tek artısı yatarak sınıf geçiyorsun ama ortam inanılmaz kötü. Keşke güzel bir semtte düz anadolu lisesinde okusaydım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Ben özel okula gitmiştim. Gerçekten rezalet bir ortamı var ve seni satan kişi baya oluyor. Okul internatinoal bir okuldu yani yurt dışı dostu. Ama sadece Nijerya'dan veya Hindistan'dan öğretmen getirip sonra international etiketi koymuşlar. Bazı kişiler baya iyiydi özellikle öğretmenlerin kalitesi on numaraydı. Geziler falan yapıyorduk arada ve gelmek zorunluydu eğer şehir içi ise. Gelmezsek disipline gönderiyorlardı. Müdürün otoritesi de baya iyiydi ama bunların hiç biri problem değildi. Problem bazı öğrencilerdi. Birisi kız için satar birisi aileme ve arkadaşlarıma küfür eder.
Kısacası zengin çocukların okuduğu, kimisinin şımarık kimisinin akıllı olduğu, öğretmenlerin bazen on numara bazen de Half Life bilim adamları gibi görünüp sıkıcı olduğu, bazen de eğlenceli bir ortamı olduğu bir yer.
Kısacası zengin çocukların okuduğu, kimisinin şımarık kimisinin akıllı olduğu, öğretmenlerin bazen on numara bazen de Half Life bilim adamları gibi görünüp sıkıcı olduğu, bazen de eğlenceli bir ortamı olduğu bir yer.
Parayı veriyorsun sınıfı geçiyorsun. Devamsızlık yazılmıyor yazılsa dahi son gün siliyorlar. Sözlülerin hepsi şişirme notlar. Ortam baya kötü zengin z*ppelerin takıldığı, çıkar ilişkisinin fazla olduğu yerler. Keşke zamanında hiç gitmeseydim.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Keşke LGS'ye çalışıp daha güzel bir okula gitseydim diyorum bazenleri.Parayı veriyorsun sınıfı geçiyorsun. Devamsızlık yazılmıyor yazılsa dahi son gün siliyorlar. Sözlülerin hepsi şişirme notlar. Ortam baya kötü zengin z*ppelerin takıldığı, çıkar ilişkisinin fazla olduğu yerler. Keşke zamanında hiç gitmeseydim.
Ticarethane. Pay to win falan yok. Aksine Pay to lose. Boş gider boş dönersin çoğunda.
Yeni konular
-
-
-
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-