Detaylar
Kim cevapladı?Merhaba, babam özel plaka almayı düşünüyor. Acaba nasıl oluyor bu işler ne yapmamız lazım?
Özel plaka için Trafik şube müdürlüğüne gidip özel plaka çıkarmak istediğinizi söyleyeceksiniz. Genelde emniyet müdürlüğü oraya sizi yönlendiriyor. Emniyet müdürlüğüne gitmeniz iyi olacaktır. Oradan sizi trafik şube müdürlüğüne yönlendirirler.
Trafik sube mudurlugune yonlendiriliyor.
Özel plaka için trafik şube müdürlüğüne gidip özel plaka çıkarmak istediğinizi söyleyeceksiniz. Genelde emniyet müdürlüğü oraya sizi yönlendiriyor. Emniyet müdürlüğüne gitmeniz iyi olacaktır. Oradan sizi trafik şube müdürlüğüne yönlendirirler.
Trafik sube mudurlugune yonlendiriliyor.
Peki internetten bakabiliyor muyum hangi plakalar boş diye.
Attıgım siteden bakılıyor. Entegre olmadıgı icin direk trafik subeye gitmeniz gerek.Peki internetten bakabiliyormuyum hangi plakalar boş diye
Attıgım siteden bakılıyor. Entegre olmadıgı icin direk trafik subeye gitmeniz gerek.
Tamamdır teşekkür ederim bilgi için.
@8898 hocam rahatsız ettiğim için tekrardan kusura bakmayın, bir sorum daha olacak. Mesela ben 34 Efe 10 alsam bunun fiyatı sizce ne kadar olur? Eğer başka birinin plakasıysa onu alabiliyor muyum?
Son düzenleme:
O plaka %99.9 ihtimalle boş değil. Başkasının plakasını tabii ki de alamazsın. EFE EGE gibi isimlere boşuna bakma İstanbul'da boş olması çok düşük ihtimal, fiyatı da yüksek olur.Tamamdır teşekkür ederim bilgi için.
@8898 hocam rahatsız ettiğim için tekrardan kusura bakmayın, bir sorum daha olacak. Mesela ben 34 Efe 10 alsam bunun fiyatı sizce ne kadar olur? Eğer başka birinin plakasıysa onu alabiliyor muyum?
Bunun genel bi ücreti yok. Vergisi 10 ila 20 bin lira civarında. Oradaki trafik şube ne derse o.Tamamdır teşekkür ederim bilgi için.
Aslında sabit ücreti var polisler derneklerine bağış olarak istiyor. Ortalama çekecekleri rakam plakanın özelliğine göre değişiyor. Tanıdığınız varsa ucuza çözersiniz yoksa polislerin insafına kalıyorsunuz.Bunun genel bi ücreti yok. Vergisi 10 ila 20 bin lira civarında. Oradaki trafik şube ne derse o.
Aslında sabit ücreti var polisler derneklerine bağış olarak istiyor. Ortalama çekecekleri rakam plakanın özelliğine göre değişiyor. Tanıdığınız varsa ucuza çözersiniz yoksa polislerin insafına kalıyorsunuz.
Ailem emniyetçi
Çevremdeki çoğu kişi özel plaka kullanıyor. Ben de bu sene araç alacağım için yakın zamanda gidip bilgi aldım. Çekecekleri fiyat aynı seviyelerde geziyor. Bundan 5 yıl önce istediğimiz plakaya 20k çektikleri bile oldu, enflasyona göre çok daha değeri artmıştır plakanın. Bunu vergi değil bağış adı altında istediler.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Sosyal medya videolarında kullanılan yaygın fontlar neler?
- DeadlyMania7
-
-