Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 10
Uzun boylu adam gitsin de gerisi düşünülür Özgür'cüğüm.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 2
Yorumlar korkunç. Siz daha 20 yıldır başka bir iktidar görmemiş insanlarsınız. Neye bu kadar tepki gösteriyorsunuz? Bu işleri yapmak zor gibi anlatmanız garip. Aslında bunlar kolayca yapılabilecek şeyler; adamlar iktidara gelir gelmez yaparlar zaten. O zaman neden “çok zor” ve “yapılamaz” gibi tepki veriyorsunuz, merak ediyorum.
Çok zor ve yapılamazdan öte insanlar bence aslen samimiyeti sorguluyor. Özgür Özel'e güvenen belli ki çok kişi kalmamış ki hak verebilirim.Yorumlar korkunç. Siz daha 20 yıldır başka bir iktidar görmemiş insanlarsınız. Neye bu kadar tepki gösteriyorsunuz? Bu işleri yapmak zor gibi anlatmanız garip. Aslında bunlar kolayca yapılabilecek şeyler; adamlar iktidara gelir gelmez yaparlar zaten. O zaman neden “çok zor” ve “yapılamaz” gibi tepki veriyorsunuz, merak ediyorum.
- Makaleler
- 2
Bu samimi değil. Bu bir vaat; aynı zamanda sistemi saçma bulduğunu ve böyle olmaması gerektiğini vurguluyor. Siz hâlâ sadece ‘samimi’ diye bakarak mı oy veriyorsunuz? Asıl düzgün, mantıklı ve uygulanabilir vaatlere bakın derim. Eğer hâlâ sadece samimiyetle oy verirseniz, işiniz gerçekten zor.Çok zor ve yapılamazdan öte insanlar bence aslen samimiyeti sorguluyor. Özgür Özel'e güvenen belli ki çok kişi kalmamış ki hak verebilirim.
BirForumcuKişi
Üstün
Vallahi Özgür'ü pek sevmesem de bu 6 aydır muhallefet modunu actı, durumu iyi yönetti. Kemal dededen buna geçmek ucurum kadar fark yarattı. Yapar mı yapar! İmamoglu'nun tutuklandıgı zaman durumu iyi yönetti. Ferdi Zeyrek'in kızının üniversiteye kaydolmayı falan götürmesi de dışarıdan samimi geliyor. Samimiliğne falan bakacağız diyorsunuz da dışarıdan köylü seçmen için bunlar etki zaten. Türkiye'de seçimi kazanmak isteyen köylüyü kendi tarafına çekmeli.
@BirForumcuKişi, bence bu muhalefet iyi değil. Sizin dediğiniz gibi Kemal'den sonra iyi geldi. Ama yeterli değil.
Özgür Özel'in çizdiği tüm kırmızı çizgileri silip yeni kırmızı çizgiler çizmesi ve onlar geçilince onları da silip yeni kırmızı çizgiler çizmesi insanlarda da bende de güvensizlik yaratıyor. Liderin biraz da güven verebilmesi lazım ki ben Özgür Özel'e komisyona katıldığından beri güvenemiyorum.Bu samimi değil. Bu bir vaat; aynı zamanda sistemi saçma bulduğunu ve böyle olmaması gerektiğini vurguluyor. Siz hâlâ sadece ‘samimi’ diye bakarak mı oy veriyorsunuz? Asıl düzgün, mantıklı ve uygulanabilir vaatlere bakın derim. Eğer hâlâ sadece samimiyetle oy verirseniz, işiniz gerçekten zor.
Ben zaten seçimlerde oy kullanmayı(genel seçim, cumhurbaşkanlığı değil) düşünmüyorum. Fikrimi değiştiren bir şey olur umarım 2028'e kadar.
BirForumcuKişi
Üstün
Öyle pek güvenmiyorum, Pervin Chakar'ın zamanında elini öpmüş kişi Özgür Özel.@BirForumcuKişi, bence bu muhalefet iyi değil. Sizin dediğiniz gibi Kemal'den sonra iyi geldi. Ama yeterli değil.
Kemal'den kesinlikle daha iyi ancak şu anda çok ama çok yetersiz. Saraçhane ruhunu koruyamadı hatta isteyerek kendisi dağıttı. Ayrıca köylü seçmenin hoşuna gitmeyecek adımlar da atıyor şu anda.Vallahi Özgür'ü pek sevmesem de bu 6 aydır muhalefet modunu açtı durumu iyi yönetti. Kemal Dede'den buna geçmek uçurum kadar fark yarattı. Yapar mı yapar İmamoğlu tutuklandığı zaman durumu iyi yönetti Ferdi Zeyrek'in kızının üniversiteye kaydetmeye filan götürmesi de dışarıdan samimi geliyor. Samimiliğine filan bakacağız diyorsunuz da dışarıdan köylü seçmen için bunlar etki zaten Türkiye'de seçimi kazanmak isteyen köylüyü kendi tarafına çekmeli.