• Filistin'e gideceğim dedi, gitmedi.
  • Beşar esad ile görüşeceğim dedi, henüz görüşmedi. Bu ay sonuna kadar gitmesi gerekiyor.
  • 1 Mayıs'ta disk ve kesk ile beraber sahadan ayrıldı, sadece görünüp gitti. İnsanların joplanmasına göz yumdu.
  • Erdoğan ile "normalleşmeye" çalıştı.
  • Asgari ücrete zam gelmemesine tepki olarak "ışık açma kapama" gibi dalga konusu bir işe girişti.
Kısaca, sol siyasete yanlamaya çalışırken kendini rezil eden bir adamla karşı karşıyayız. Neyse diyelim, hatasız kul olmaz. İleride çekidüzen verir umarım kendine.

En azından açıklama yapılmış.

Cevaplayayım:
  • Haksızsın, sebebi:
  • Haklısın.
  • Fikrim yok.
  • Halkın sesini duyurdu, bence gayet iyi yaptı.
  • Saçmaydı, evet. Depremde o kadar can gitti, hiçbir şey olmadı, bununla mı bir şeyler olacak?

• Haksızsın, sebebi:

Daha kötü. Batı Şeria'da savaş yok. Neredeyse İsrail yanlısı, halk tarafından tanınmayan Mahmut Abbas hükümeti var. "Doğu Türkistan'a destek vermedi, Ermeni Soykırımı'nı tanıdı" haberlerinin öznesi olan Mahmut Abbas.

Adamın yapmaya çalıştığı her şey sözde kalmış. Abbas'ı ziyaret etmişken Netanyahu'yla da bir çay içsin bari.
  • Halkın sesini duyurdu, bence gayet iyi yaptı.
Üzerine tartışmayacağım. Özel, 1 Mayıs'ta işçiyi yalnız bıraktı. Duyurduğu tek şey de buydu.

Aşırı yalaka oy uğruna Atatürk'ü de kulanıyor dem partiyle yan yana geliyor ama demokrat dedemden iyidir çok bir farkı yok zaten bir de bazen boş muhabetler yapıyor.

Ülkede siyasetlerin artık gençlerin yürütmesi lazım böyle eski kafalara değer vermeye devam edersek oldugumuz yerde adım atmaya devam ederiz. Şu an hükümetin hükümet olmasının suçu muhalalefetin suçu bazıları beni linçlecek ama muhalefet muhalefet olma konusunda berbat ama olan bu, bu adamlar koltuk sevdalısı oy ugruna her şeyi yapan insanlar Atamın partisine yaptıkları ortada.

Son düzenleme:
CHP'yi desteklemiyorum zaten benim için bir önemi yok. Ama şurada şöyle bir şekil var partisi Kemalist adamın kendisi değil. Bende Kemalist değilim ama yine de desteklemiyorum Özgür'ü.

Bence bu adamdan önce partiyi konuşmamız lazım. Kemal'in kurduğu parti ve ideolojisi Kemalizm olan bir partide nasıl bu ideolojinin devamlılığını sürdürmeden devam ettiren aday/adayları başkan yapan insanların sayısı çok fazla?

Ben oy vermem geçerim Kemalizm sevmediğim bir şeydir ama konuşuruz yani.

Al bir Atatürk düşmanı daha.

Aşırı yalaka oy uğruna Atatürk'ü de kulanıyor dem partiyle yan yana geliyor ama demokrat dedemden iyidir çok bir farkı yok zaten bir de bazen boş muhabetler yapıyor.

Ülkede siyasetlerin artık gençlerin yürütmesi lazım böyle eski kafalara değer vermeye devam edersek oldugumuz yerde adım atmaya devam ederiz. Şu an hükümetin hükümet olmasının suçu muhalalefetin suçu bazıları beni linçlecek ama muhalefet muhalefet olma konusunda berbat ama olan bu bu adamlar koltuk sevdalısı oy ugruna her şeyi yapan insanlar Atamın partisine yaptıkları ortada.

Atatürk bu parti ile uzaktan yakından ilgisi yok, sadece kurdu. Atamın partisi argümanı, Atatürk'e zarar verir ve veriyor. Atatürk kurucu önderimizdir. Hiçbir partili değildir. Burada ayırır isek, daha iyi olur.

Bence Kılıçdarğluna göre çok daha iyi siyaset yapıyor. Eğer CHP iktidara gelirse iyi bir aday ve kendisi sayesinde gelecektir.

DEM parti ağzıyla konuşup, Türk milletinden oy alamaz. 2023 seçimini armağan eden bu art niyetli yapı, Türkiye ve Türk milleti için tehdittir. AKP gibi partinin var olma sebebi Cehabe'dir. Baykal eğer oylamaya almasaydı, asla başbakan olmayacaktı birileri. Özgür'e oy değil, selam bile vermem. Tamamen orta ayakçı birisi. Gitsin çok yarandıklarından oy istesin. Gelecek seçimde görüşeceğiz onlarla. Memleket partisine yaptıkları şantajı da unutmadık.

Son düzenleme:
Al bir Atatürk düşmanı daha.

Atatürk bu parti ile uzaktan yakından ilgisi yok, sadece kurdu. Atamın partisi argümanı, Atatürk'e zarar verir ve veriyor. Atatürk kurucu önderimizdir. Hiçbir partili değildir. Burada ayırır isek, daha iyi olur.

Olabilr hocam zaten atatürk ülkeyi yöneltmek için partiyi araç olarak görüyordu.

Sol radikal hareket etmeli yoksa laf salatasından öteye gidemez. Solu temsil eden adam hayatından en başta vazgeçmelidir. Tatlı su solcuları işte.

Olabilr hocam zaten Atatürk ülkeyi yöneltmek için partiyi araç olarak görüyordu.

Evet, sadece araç. Bunlara atamın partisi ve biz kurduk ülkeyi gazı geliyor ve bize dikleniyor. Onun için sırtımıza çıban olarak çıkan Cehabe'yi sırtımızdan atmalıyız. Atatürk, bugün şartlarında görseydi bunları acımazdı hiçbirine.

Ülkemiz bu hale geldiyse bütün siyasetçilerin payı var. Kendileri halktan o kadar kopuk yaşıyor ki hepsi modern sokaklarda, güvenli evlerde, geçim derdi olmadan halktan bir haber yaşıyor. Sokak hayvanları diyorlar, köpeğin ısırması yüzünden kuduz olup uyutulan çocuktan kimsenin haberi yok. Milletin vekili milletini değil kendi cebini doldurmayı düşünüyor.