Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Zaman gösterecek. Bu mantığa tabi olup CHP'ye falan oy vermek ne kadar akıllıca?Başka çaremiz yok deyip aynı şeyleri yaşatacak, siyaseti zengin olma aracı olarak kullanan bir başka parti gelse ne olacak? Tek derdimiz Erdoğan'ın gitmesi ise ne ala! Ama derdimiz ülkenin AB standartlarında Polonya gibi bir ülke olmak.Kusura bakma ama buna inanıyor musun? Genç türkler kim tam olarak? Sosyal medyanın gazına gelmeyin artık lütfen, ya da varsa bildiğin açıkla "halka açık değil." ne demek? Bu ülkede hangi parti seçime 2 sene kala kurulup hem AKP'nin tahtını, hem CHP'nin muhalefetliğini hem de erbakanın gelişini durduracak? Zaten ülkenin içinde bulunduğu bu berbat duruma rağmen bile zar zor değişim gerçekleştiren halka nasıl bir mantık anlamadım.
Bu Türk-radikal sağdan aşırı sağa partilerinin sosyal medyadan ibaret olduğunu maalesef gördüm, ben ümit özdağı ve partisini seviyorum, hatta bu seçimlerde sosyal medyaya güvenerek herkesi şok edecek bir oy alacağını düşünmüştüm ama sonuç ortada.
Halktaki persistan algıyı kırmak için sosyal medya etkili şekilde kullanılacak.
Genç Türkler basit bir sosyal medya gazıyla hareket eden, gazla çalışan Zafer Partisi gibi değil, bundan emin olabilirsiniz.