Başka çaremiz var mı? Türkiye'nin zihniyeti bu, yapacak bir şey yok. Ya AKP ya da CHP diyor halk. Yoksa benim gönlüm Zafer Partisi'nden yana.
Başka çaremiz var artık. 2028'de Genç Türkler aday koyacak.
2026-2027 projeler açıklanacak.
Şu anda farklı farklı alanlarda (göçmen, sağlık, eğitim, hukuk, ulaşım vb.) aktif çalışan ve politika geliştiren ekip var.
Bunlar şu an halka açık değil tabii ki.
Ayrıca belediye gibi devlet kurumları yolsuzluktan temizlenecek.

Başka çaremiz var artık. 2028'de genç türkler aday koyacak.
2026-2027 projeler açıklanacak.
Şu anda farklı farklı alanlarda (göçmen, sağlık, eğitim, hukuk, ulaşım vb.) Aktif çalışan ve politika geliştiren ekip var.
Bunlar şu an halka açık değil tabii ki.
Ayrıca belediye gibi devlet kurumları yolsuzluktan temizlenecek.

Kusura bakma ama buna inanıyor musun? Genç türkler kim tam olarak? Sosyal medyanın gazına gelmeyin artık lütfen, ya da varsa bildiğin açıkla "halka açık değil." ne demek? Bu ülkede hangi parti seçime 2 sene kala kurulup hem AKP'nin tahtını, hem CHP'nin muhalefetliğini hem de erbakanın gelişini durduracak? Zaten ülkenin içinde bulunduğu bu berbat duruma rağmen bile zar zor değişim gerçekleştiren halka nasıl bir mantık anlamadım.

Bu Türk-radikal sağdan aşırı sağa partilerinin sosyal medyadan ibaret olduğunu maalesef gördüm, ben ümit özdağı ve partisini seviyorum, hatta bu seçimlerde sosyal medyaya güvenerek herkesi şok edecek bir oy alacağını düşünmüştüm ama sonuç ortada.