Ben sevmek için adamakıllı bir sebep göremiyorum henüz.

Aslında yerel seçimi kazandıktan sonra umut verici bir konuşması ve sözü olmuştu. Ama mesele söz veya konuşmada değil. Seçimi garanti alacak bir isim çıkarsa sonucu zaten görüyoruz. Ben CHP'ye vermem ona vermem diyen adam seçimde seve seve oyunu atıp çıkıyor.

Aslında yerel seçimi kazandıktan sonra umut verici bir konuşması ve sözü olmuştu. Ama mesele söz veya konuşmada değil. Seçimi garanti alacak bir isim çıkarsa sonucu zaten görüyoruz. Ben CHP'ye vermem ona vermem diyen adam seçimde seve seve oyunu atıp çıkıyor.

Meclis çoğunluğunu almadan C. B. olsa bile gene pek bir işe yaramaz. Hem adayı hem de partiyi sevdirmek lazım.

Bu fikre sahip olduğunu bilmek sevindirici.
Emin olun, AKP de CHP de, topyekun çürümüş partiler. Nasıl daha zengin oluruz bunun yarışı içindeler hepsi.
Hepsi hata yapıyor, umarım düzgün muhalefet partisi ve adaylar görürüz bir dâhaki seçimde.
Öznel konuları internette konuşarak iz bırakmak doğru değil. 😀

Zaman gösterecek. Bu mantığa tabii olup CHP'ye falan oy vermek ne kadar akıllıca? Başka çaremiz yok deyip aynı şeyleri yaşatacak, siyaseti zengin olma aracı olarak kullanan bir başka parti gelse ne olacak? Tek derdimiz Erdoğan'ın gitmesi ise ne ala! Ama derdimiz ülkenin ab standartlarında Polonya gibi bir ülke olmak.

Halktaki persistan algıyı kırmak için sosyal medya etkili şekilde kullanılacak.

Genç türkler basit bir sosyal medya gazıyla hareket eden, gazla çalışan zafer partisi gibi değil, bundan emin olabilirsiniz.

Pardon ama yukarıda "halka açık değil." gibi saçma sapan bir şey söyleyip bir oluşumun var olacağını, bundan emin olmamızı söylemen "kılıçdaroğlu doğruydu, halk yanlıştı." saçmalığıyla aynı seviyede bence.

Ben ne Polonya, ne de standartlarını bir başkasının belirlemiş olduğu bir Türkiye isterdim, hiçbir zaman da derdim o olmadı, benim derdim Türk kültürüne, tarihine daha bağlı, ıslahat zamanı Türkiye'si değil, Atatürk gibi insanların hayal ettiği Türkiye olmasını isterdim. Bir hareket varsa genç insanlardan oluşan Türk hareketiyse, kökenine bağlıysa tabii ki desteklenir ama genç dediğin zort kuşağıysa, saçma sapan bir oluşumsa kusura bakma ama yeni nesilden hiçbir şey olmaz. Umarım olur da şaşırırım.