Adamların ülkesinde teröristleri fonladık biz mesela. ÖSO'ya para, silah yardımları yaptık; silah eğitimi verdik ki Suriye'nin destabilizasyonunu sağlayalım. Adamların ülkesini uçuruma sürükledi AKP hükümeti. Tabi Rusya, ABD, NATO daha fazla işin içinde.

Dolayısıyla böyle büyük güçlerin cirit attığı bir coğrafyada Allah'ın eğitimiz sivili nasıl savunacak ülkesini? Zaten Suriye uzun süredir bu halde, ülkesi için gelecek görmeyen insanların yaşadığı toprakları terk etmesi saygı duyulması gereken bir sey.

Ben böyle yapardım, sen de söyle yapardın diyemeyiz. Bu insanlar bir karar almış ve bütün yaşantısını geride bırakmış. Bizim de bu insanlara yardımcı olup Avrupa'ya gitmelerine ön ayak olmamız lazımdı lakin durum bu, yapmadık.
namusumuza göz dikiyor, tecavüz, sapıklığa yelteniyor.
Şunu da ekleyeyim, eğer sitemin iğrenç yaratıklaraysa ben de sitemliyim. Bu insanlara "empati" yapmak gibi bir niyetim yok.

Son düzenleme:
Türkiye reset yemediği sürece AB işi anca KK'nın seçimi kazanmasını beklemek gibi bir şey. Ne olduğu belirsiz milyonlarca mülteciden önce kurtulup, ülkeyi en azından daha derli toplu, stabil hâle getirmeden unutun o işleri.

Şunu da ekleyeyim, eğer sitemin iğrenç yaratıklaraysa ben de sitemliyim. Bu insanlara "empati" yapmak gibi bir niyetim yok.
Hocam benim sitemi mi siz anladınız değil mi? Benim sitemim ülkesinden kaçıp ülkesini savunmayıp başka ülkeye mülteci olarak gelmesi üstüne Türkiye'ye gelip namusumuza göz dikmeleri böyle insanlar senin ülkende savaş çıksa savunur mu? Savunmaz aksine sana bile ihanet eder. İşte benim isyanım sitemim bu Suriyeli ve Afgan'lara ülkesini savunmayıp gelip burada paşa torunları gibi yaşamaları. Üstüne namusumuza göz dikmeleri bardağa taşıyan son damla oldu istemiyoruz ülkemiz'de onları defolsun gitsinler.
Dolayısıyla böyle büyük güçlerin cirit attığı bir coğrafyada Allah'ın eğitimiz sivili nasıl savunacak ülkesini? Zaten Suriye uzun süredir bu halde, ülkesi için gelecek görmeyen insanların yaşadığı toprakları terk etmesi saygı duyulması gereken bir sey.
Ülkesini savunmalı ne olursa olsun. Bizim ülkemizde savaş çıksa biz elimizden geldiğince kanımızın son damlasına kadar savunuruz. Ülkesinden kaçıp gelen mültecileri övmenize gerek yok onlar övülecek kişiler değil. Hele ki kadınlarımıza kızlarımıza sapıklık yapıp tecavüz etmeye çalışan suriyeli ve afganlar hiç övülesi kişiler değil insan bile demiyorum artık onlara. İnsandan daha aşağı onlar yarın birgün savaş çıksa vatanımızı biz savunuruz onlar kaçacak delik arayacak. Kendi ülkesini savunmayıp kaçan adamlar senin ülkeni mi savunacak.
Gidilirse boyunun ölçüsünü 21 senedir olduğu gibi alırsın Özgür.
Erdoğan ne yaptı senelerdir Iktidar'da insanları açlıkla sınamakla adalet denen şeyi mahvetmekle başka ne yaptı? Özgür özel iktidara geldi mi ki böyle ithamlarda bulunuyorsunuz? Siz dikkat ediyorum Erdoğan'ı eleştirmiyorsunuz hep CHP'yi eleştiriyorsunuz. Azıcık insanda merhamet vicdan olur. Milletimizi hep ayrıştırdılar sen ona terörist de sen ona fetöcü de hele ki AKP'ye hiç oy vermiyorsa kesin ya terörist ya fetocü kavramı yarat. Hep böyle yapa yapa AKP kendisini tek seçenek olarak tek seçilmiş parti olarak sundular insanlara. Her partiye iftira attılar o partiye terörist o partiye fetocü diye diye kimse artık başka partileri denemek istemiyor iftira attıkları için millet iftiralara inanıp denemiyor bile CHP'yi iyi partiyi falan filan.
Her topluluğun kötü insanları olur, onları görüp diğerlerini görmemek de yanlış. Ben emekli maaşıyla evini gecindiren emekçinin karısına kızına tecavüz edip öldüren alçaklara bakıp "türkler böyledir işte" demiyorsam siz de araplara aynısını demeyeceksiniz.
Al bak arapları boşuna kötülemiyorum ben. Al bak arapların yaptığına bak şimdi sen bunları nasıl savunacaksın?

Son düzenleme:
@995 anlaşabildiğimizi düşünmüyorum, dolayısıyla tartışmak da manasız olur. Konuyu kapatmamız daha sağlıklı. Fikrim değişmeyecek.
Peki en azından saygı duyduğunuz için ve kibar yorumunuz için teşekkür ederim ben biraz sert çıkıştım özür dilerim küsura bakmayın.

Evet, Özgür Özelde bu konuda sonunda açık bir açıklama yaptığına göre, muhtemelen erken seçim olabilir.

Aynı zamanda, Özgür Özel önceki siyasilerimiz gibi kazanırsak Avrupa Birliği'ne gireceğiz vaadini duyurdu.

Hayalimiz Avrupa'ya gitmekten çok ülkemizde kalabilmek olsaydı iyiydi. İş işten geçti galiba.

Gençler vizeyi gezmek için almak istiyor zaten, değil mi🤣?
Avrupa’daki neredeyse herkes gezmek için kullanıyor. Ben de öyle yapıyorum. Her hafta başka ülkeye gidiyorum çünkü yanımdaki şehre gitmekten bir farkı yok. Başka ülkeye kalıcı olarak taşınmak için çok sebep bulunmuyor. Türkiye de Avrupa Birliği üyesi olabilecek kadar iyi bir ülke olursa Türkiye’deki insanlar da başka yere taşınmak istemez. :) Ülke bu hâldeyken AB’ye girecek hâli yok ya. Özgür Özel de bu serbestliğe, özgürlüğe vurgu yapmış. Tabii ki AB içinde istediğiniz yerde çalışmakta da özgür oluyorsunuz.