25702

Becerikli
Ben ortaokuldaki çoğu arkadaşımı özlüyorum. Lisedeki yalandan arkadaşlıklara göre gerçek dostluk vardı. Hatta 1 tanesi ile yollar ayrılmasına rağmen hala telefondan konuşuruz. Lisedekiler sadece işleri düşünce ararlar. Sizin de özlediğiniz dostlarınız var mı?

Ben ortaokuldaki çoğu arkadaşımı özlüyorum. Lisedeki yalandan arkadaşlıklara göre gerçek dostluk vardı. Hatta 1 tanesi ile yollar ayrılmasına rağmen hala telefondan konuşuruz. Lisedekiler sadece işleri düşünce ararlar. Sizin de özlediğiniz dostlarınız var mı?
Daha 9. sınıfım ama benimki de sizin gibi.

Ortaokuldan en yakın arkadaşım kekolaştı ve iletişim kesildi. Özlemiyorum fakat bir taraftan bakınca kimseyi önemseyip özleyemiyorum, kendim de dahil.

Lise arkadaşlıkları berbattır. Ortaokul daha iyiydi.

Kesinlikle katılıyorum. Lisedekine "arkadaşlık" diyemiyorum :/

Hocam beni 2 kere sattılar birisi kekoydu aileme ve en iyi arkadaşlarıma küfür etti bende engeli bastım. Diğeri de kız için sattı. Lise kadar berbat bir yer yok.
Valla benim de en çok vakit harcadığım, bazen uyumayıp konuştuğum "arkadaşım"; kendisine manipülasyon yapıp diğer arkadaşlarından uzaklaştırdığımı söyledi. Yolu açık olsun uğraşamam :D

Herkes kendi yoluna gitti. Hiçbiriyle konuşmuyorum okullardaki arkadaşlarımdan. Ama özlediğim kişi olarak ortaokul arkadaşım olan biri olabilir.