Ben ortaokuldaki çoğu arkadaşımı özlüyorum. Lisedeki yalandan arkadaşlıklara göre gerçek dostluk vardı. Hatta 1 tanesi ile yollar ayrılmasına rağmen hala telefondan konuşuruz. Lisedekiler sadece işleri düşünce ararlar. Sizin de özlediğiniz dostlarınız var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Torukojin Kaneki
Başarılı
Daha 9. sınıfım ama benimki de sizin gibi.Ben ortaokuldaki çoğu arkadaşımı özlüyorum. Lisedeki yalandan arkadaşlıklara göre gerçek dostluk vardı. Hatta 1 tanesi ile yollar ayrılmasına rağmen hala telefondan konuşuruz. Lisedekiler sadece işleri düşünce ararlar. Sizin de özlediğiniz dostlarınız var mı?
Benimde kekolaşan bir arkadaşım var. Şuan iletişimi kestim ne yapıyorsa yapsın.Ortaokuldan en yakın arkadaşım kekolaştı ve iletişim kesildi. Özlemiyorum fakat bir taraftan bakınca kimseyi önemseyip özleyemiyorum, kendim de dahil.
Wartz
Üstün
- Makaleler
- 5
Lise arkadaşlıkları berbattır. Ortaokul daha iyiydi.Ben ortaokuldaki çoğu arkadaşımı özlüyorum. Lisedeki yalandan arkadaşlıklara göre gerçek dostluk vardı. Hatta 1 tanesi ile yollar ayrılmasına rağmen hala telefondan konuşuruz. Lisedekiler sadece işleri düşünce ararlar. Sizin de özlediğiniz dostlarınız var mı?
kaganaltug
Yetkin
Kesinlikle katılıyorum. Lisedekine "arkadaşlık" diyemiyorum :/Ben ortaokuldaki çoğu arkadaşımı özlüyorum. Lisedeki yalandan arkadaşlıklara göre gerçek dostluk vardı. Hatta 1 tanesi ile yollar ayrılmasına rağmen hala telefondan konuşuruz. Lisedekiler sadece işleri düşünce ararlar. Sizin de özlediğiniz dostlarınız var mı?
Wartz
Üstün
- Makaleler
- 5
Hocam beni 2 kere sattılar birisi kekoydu aileme ve en iyi arkadaşlarıma küfür etti bende engeli bastım. Diğeri de kız için sattı. Lise kadar berbat bir yer yok.Kesinlikle katılıyorum. Lisedekine "arkadaşlık" diyemiyorum :/
kaganaltug
Yetkin
Valla benim de en çok vakit harcadığım, bazen uyumayıp konuştuğum "arkadaşım"; kendisine manipülasyon yapıp diğer arkadaşlarından uzaklaştırdığımı söyledi. Yolu açık olsun uğraşamamHocam beni 2 kere sattılar birisi kekoydu aileme ve en iyi arkadaşlarıma küfür etti bende engeli bastım. Diğeri de kız için sattı. Lise kadar berbat bir yer yok.
- Makaleler
- 6
Okul hayatımda tanıştığım hiç kimseyi özlemiyorum artık. Onlar kendi yoluna ben kendi yoluma...