Özlediğiniz arkadaşlarınız var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 25702
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 260
  • Etiketler Etiketler
    var

25702

Becerikli
Ben ortaokuldaki çoğu arkadaşımı özlüyorum. Lisedeki yalandan arkadaşlıklara göre gerçek dostluk vardı. Hatta 1 tanesi ile yollar ayrılmasına rağmen hala telefondan konuşuruz. Lisedekiler sadece işleri düşünce ararlar. Sizin de özlediğiniz dostlarınız var mı?

Daha 9. sınıfım ama benimki de sizin gibi.

Ortaokuldan en yakın arkadaşım kekolaştı ve iletişim kesildi. Özlemiyorum fakat bir taraftan bakınca kimseyi önemseyip özleyemiyorum, kendim de dahil.

Ortaokuldan en yakın arkadaşım kekolaştı ve iletişim kesildi. Özlemiyorum fakat bir taraftan bakınca kimseyi önemseyip özleyemiyorum, kendim de dahil.
Benimde kekolaşan bir arkadaşım var. Şuan iletişimi kestim ne yapıyorsa yapsın.

Lise arkadaşlıkları berbattır. Ortaokul daha iyiydi.

Kesinlikle katılıyorum. Lisedekine "arkadaşlık" diyemiyorum :/

Hocam beni 2 kere sattılar birisi kekoydu aileme ve en iyi arkadaşlarıma küfür etti bende engeli bastım. Diğeri de kız için sattı. Lise kadar berbat bir yer yok.
Valla benim de en çok vakit harcadığım, bazen uyumayıp konuştuğum "arkadaşım"; kendisine manipülasyon yapıp diğer arkadaşlarından uzaklaştırdığımı söyledi. Yolu açık olsun uğraşamam

Herkes kendi yoluna gitti. Hiçbiriyle konuşmuyorum okullardaki arkadaşlarımdan. Ama özlediğim kişi olarak ortaokul arkadaşım olan biri olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…