Adoyevsky Çalışkan Katılım 8 Şubat 2026 Mesajlar 3 Beğeniler 1 14 Şubat 2026 #1 Hedefim Özyeğin Üniversitesi'ne burslu gitmek çünkü istediğim bölümden en yüksek sıralamayla alan yer orası ama ablam oraya gitmemi önermiyor. Harbiden ortamı kötü mü?
Hedefim Özyeğin Üniversitesi'ne burslu gitmek çünkü istediğim bölümden en yüksek sıralamayla alan yer orası ama ablam oraya gitmemi önermiyor. Harbiden ortamı kötü mü?
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.483 Çözümler 70 Beğeniler 5.416 Yer Haddonfield, Illinois 14 Şubat 2026 #2 Adoyevsky dedi: ablam oraya gitmemi önermiyor. Genişletmek için tıkla... Neden diye sordun mu? Bir de o nereden biliyor? Orada mı okudu?
Adoyevsky dedi: ablam oraya gitmemi önermiyor. Genişletmek için tıkla... Neden diye sordun mu? Bir de o nereden biliyor? Orada mı okudu?
pesimist34 Üstün Açılış Hamlesi Hız Tutkunu Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 3.784 Makaleler 13 Çözümler 52 Beğeniler 7.058 Yer Bolu Dağı Tüneli 14 Şubat 2026 #3 Vakıf üniversitesinin ortami ne kadar olursa o kadar olacaktir.
U Uranos Üstün Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 1.937 Çözümler 2 Beğeniler 1.367 Yer Adana 14 Şubat 2026 #4 Michael MYERS dedi: Neden diye sordun mu? Bir de o nereden biliyor? Orada mı okudu? Genişletmek için tıkla... Okumuş olabilir, okumasa bile elbette orada okuyan arkadaşı tanıdığı vardır. Konuya gelirsek, bende eskiden gastronomi için bu üniversiteye gelmeyi düşünüyordum ama İstanbul korkutuyor beni, başka şehirden gelecekseniz önermem.
Michael MYERS dedi: Neden diye sordun mu? Bir de o nereden biliyor? Orada mı okudu? Genişletmek için tıkla... Okumuş olabilir, okumasa bile elbette orada okuyan arkadaşı tanıdığı vardır. Konuya gelirsek, bende eskiden gastronomi için bu üniversiteye gelmeyi düşünüyordum ama İstanbul korkutuyor beni, başka şehirden gelecekseniz önermem.
KS KS Adoyevsky Çalışkan Katılım 8 Şubat 2026 Mesajlar 3 Beğeniler 1 14 Şubat 2026 #5 Uranos dedi: Okumuş olabilir, okumasa bile elbette orada okuyan arkadaşı tanıdığı vardır. Konuya gelirsek, bende eskiden gastronomi için bu üniversiteye gelmeyi düşünüyordum ama İstanbul korkutuyor beni, başka şehirden gelecekseniz önermem. Genişletmek için tıkla... Ben de tam gastronomi için gitmek istiyorum. İstanbul'a taşınmak pekte sorun olmaz benim için sadece üniversitenin ortamını merak ediyorum. pesimist34 dedi: Vakıf üniversitesinin ortami ne kadar olursa o kadar olacaktir. Genişletmek için tıkla... Kötü mü yani? Michael MYERS dedi: Neden diye sordun mu? Bir de o nereden biliyor? Orada mı okudu? Genişletmek için tıkla... Hayır ama zamanında üniversiteleri çok araştırmıştı ve bilen birilerinden öğrenmiştir diye tahmin ediyorum ama emin değilim.
Uranos dedi: Okumuş olabilir, okumasa bile elbette orada okuyan arkadaşı tanıdığı vardır. Konuya gelirsek, bende eskiden gastronomi için bu üniversiteye gelmeyi düşünüyordum ama İstanbul korkutuyor beni, başka şehirden gelecekseniz önermem. Genişletmek için tıkla... Ben de tam gastronomi için gitmek istiyorum. İstanbul'a taşınmak pekte sorun olmaz benim için sadece üniversitenin ortamını merak ediyorum. pesimist34 dedi: Vakıf üniversitesinin ortami ne kadar olursa o kadar olacaktir. Genişletmek için tıkla... Kötü mü yani? Michael MYERS dedi: Neden diye sordun mu? Bir de o nereden biliyor? Orada mı okudu? Genişletmek için tıkla... Hayır ama zamanında üniversiteleri çok araştırmıştı ve bilen birilerinden öğrenmiştir diye tahmin ediyorum ama emin değilim.