Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TuxPenguin7

Uzman
Hata: işlem gerçekleştirilemedi (çakışan dosyalar)

linux-firmware-nvidia: /usr/lib/firmware/nvidia/ad103 dosya sisteminde mevcut
linux-firmware-nvidia: /usr/lib/firmware/nvidia/ad104 dosya sisteminde mevcut
linux-firmware-nvidia: /usr/lib/firmware/nvidia/ad106 dosya sisteminde mevcut
linux-firmware-nvidia: /usr/lib/firmware/nvidia/ad107 dosya sisteminde mevcut

Hata oluştu, hiçbir paket güncellenmedi.

Bu hataları alıyorum 1.5 aydır sudo pacman -Syu komutunu çalıştırmadım. Gemini sudo pacman -Syu --overwrite "/usr/lib/firmware/nvidia/*" linux-firmware --cachedir /var/cache/pacman/pkg --needed --ignore linux-firmware && sudo pacman -Syu komutunu önerdi. Hiçbir yöntemle düzelmedi son çare olarak bunu önerdi. Bu komutun düşük ihtimalle sorun çıkarabileceğini söyledi. Ne yapmalıyım? Bu komut kısa süreli ama ciddi kararsızlığa yol açabilir diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam, yakın zamanda ben de buna benzer bir hata yaşamıştım, hatta aynı bile olabilir, tam hatırlamıyorum. Linux firmware paketini kaldırıp tekrar yükleyebilir misiniz? Bakalım işe yarayacak mı? Çünkü ben de aynısını yapmıştım, düzelmişti.
Hocam, yakın zamanda ben de buna benzer bir hata yaşamıştım, hatta aynı bile olabilir, tam hatırlamıyorum. Linux firmware paketini kaldırıp tekrar yükleyebilir misiniz? Bakalım işe yarayacak mı? Çünkü ben de aynısını yapmıştım, düzelmişti.

Çözüm
Bu paketi kaldırdığımda sorun oluşur mu geri yükleyememe ihtimalim var mı?