SHERLOCKED

Başarılı
Selam, ben 400 TL'ye aldığım halı gibi bir mouse pad kullanıyorum ve gayet memnunum. 40x40 2.000 TL'lik mouse pad kullananları görüyorum ve bazen benimki kötü mü diye düşünüyorum. Yani aslında çok da iyi bir mouse padim yok ama alışığım diye mi iyi geliyor?

Profesyonel bir oyuncu değilseniz, bu işlerden para kazanmıyorsanız asla gerek yok. 1.5 yıl önce yaklaşık 200-250 ₺ civarına Amazon'dan aldığım Klasse Pro 90x40 mouse Pad'i kullanıyorum, çok memnunum, en ufak deforme vs. yok. günün birinde tekrar almam gerekse yine gider ondan alır geçerim.

Kumaş parçası en nihayetinde kaymıyorsa, güzel görünüyorsa mouse'un hareketine engel değilse ve en önemlisi zengin değilseniz gerek yok.

Profesyonel bir oyuncu değilseniz, bu işlerden para kazanmıyorsanız asla gerek yok. 1.5 yıl önce yaklaşık 200-250 ₺ civarına Amazon'dan aldığım Klasse Pro 90x40 mouse Pad'i kullanıyorum, çok memnunum, en ufak deforme vs. yok. günün birinde tekrar almam gerekse yine gider ondan alır geçerim.
Ben de 4 yıl önce bilgisayarcıdan 20 TL'ye aldığım 90x40 CS:GO resimli mouse padi kullanıyorum. Hâlâ ilk günkü gibi. :D

Keyif meselesi. İşini 400 TL'lik ürün de görür 2.000-3.000 TL'lik ürün de. Ben mesela yakın zamanda glasspad alacağım. Belki 4.000-5.000 lira fiyatı olacak. Daha duyurmadılar. İhtiyacım olduğu için değil keyfim istediği için alacağım. Yoksa bende var zaten 90x40 klasse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, ben 400 TL'ye aldığım halı gibi bir mouse pad kullanıyorum ve gayet memnunum. 40x40 2.000 TL'lik mouse pad kullananları görüyorum ve bazen benimki kötü mü diye düşünüyorum. Yani aslında çok da iyi bir mouse padim yok ama alışığım diye mi iyi geliyor?

İşinizi görüyorsa üzerine çok düşünmeye gerek yok.

Ben de Wraith SoA Pro veya Ace Series alacağım, alacağım da ne olacak? Biraz fantezi açıkçası.

Vallaha hocam, Valorant, CS gibi oyunların hastasıysan alın ne diyeyim. Bana göre gereksiz. Geçen ay Trendyol’dan 90x40 mousepad aldım, 150 TL’ye işimi görüyor.

Kalitesi bir yere kadar önemli tabii. Bir Ferrari'niz var diye düşünün. Onu bozuk, çukurlu yollarda sürmek istemezsiniz. Aynı mesele.

Çoğu profesyonel oyuncu için mousepad kalitesi, mouse kalitesinden bile önce geliyor. Profesyonel oyuncu değilseniz çok gereksiz pahalı mousepadlere de gerek yok elbette.

Dandik bir Mouse Pad'de oyun zevkini içine eder, ne çok ucuz ne çok pahalı ortası iyidir. 200 liralık Mouse pad almak yerine 500 ila 700 liralık bir mous pad alırım.

Ben de ondan kullanıyorum tam anlamıyla fiyat/performans ve uzun ömürlü bir mousepad.

Aşırı hassasiyete ihtiyaç yoksa bence de gerek yok çok pahalı seçeneklere kaçmaya.