DeadlyMania7 59

Bilgin
Yer
Cehennemin dibi
Pale Moon, Firefox tabanlı sanırsam. Windows 7 makinede biraz denedim güzel çalışıyor. Ana makinemde de kullanmayı düşünüyorum ama chromium tabanlı bir alternatifini bulmak eklentileri kurabilmem açısından daha kolay olur.

Pale Moon, Firefox tabanlı sanırsam. Windows 7 makinede biraz denedim güzel çalışıyor. Ana makinemde de kullanmayı düşünüyorum ama chromium tabanlı bir alternatifini bulmak eklentileri kurabilmem açısından daha kolay olur.
Chromium tabanlı bir Palemoon yok ve olsaydı da kimsenin kullanacağını sanmıyorum. Palemoon'un sunduğu özelleştirilebilirlik seviyesi Chromium tabanında mevcut değil. Vivaldi bile o kadar özelleştirebilirlik sunamıyor, çünkü Chromium kısıtlı.

Ayrıca, Palemoon Goanna tabanlı iken Firefox Gecko tabanlı. Yani Palemoon'un Firefox tabanlı olduğu pek söylenemez, özellikle günümüz Firefox'u ile karşılaştırıldığında.

Son düzenleme:
Chromium tabanlı bir Pale Moon yok ve olsaydı da kimsenin kullanacağını sanmıyorum. Pale Moon'un sunduğu özelleştirilebilirlik seviyesi Chromium tabanında mevcut değil. Vivaldi bile o kadar özelleştirebilirlik sunamıyor, çünkü Chromium kısıtlı.

Ayrıca, Pale Moon Goanna tabanlı iken Firefox Gecko tabanlı. Yani Pale Moon'un Firefox tabanlı olduğu pek söylenemez, özellikle günümüz Firefox'u ile karşılaştırıldığında.

Özelleştirilebilirlikten ziyade kaynak kullanımının az olmasına bakıyorum. Güncelde Pale Moon kullanıyor musunuz? Kaynak kullanımı ne durumda?

Özelleştirilebilirlikten ziyade kaynak kullanımının az olmasına bakıyorum. Güncelde Pale Moon kullanıyor musunuz? Kaynak kullanımı ne durumda?
En son Palemoon kullandığımda 9 ay önceydi fakat kaynak kullanımı 500MB RAM ve aşağısında geziyordu.

image.webp