DeadlyMania7 59
Bilgin
Pale Moon, Firefox tabanlı sanırsam. Windows 7 makinede biraz denedim güzel çalışıyor. Ana makinemde de kullanmayı düşünüyorum ama chromium tabanlı bir alternatifini bulmak eklentileri kurabilmem açısından daha kolay olur.
Pale Moon, Firefox tabanlı sanırsam. Windows 7 makinede biraz denedim güzel çalışıyor. Ana makinemde de kullanmayı düşünüyorum ama Chromium tabanlı bir alternatifini bulmak eklentileri kurabilmem açısından daha kolay olur.
Chromium tabanlı bir Palemoon yok ve olsaydı da kimsenin kullanacağını sanmıyorum. Palemoon'un sunduğu özelleştirilebilirlik seviyesi Chromium tabanında mevcut değil. Vivaldi bile o kadar özelleştirebilirlik sunamıyor, çünkü Chromium kısıtlı.Pale Moon, Firefox tabanlı sanırsam. Windows 7 makinede biraz denedim güzel çalışıyor. Ana makinemde de kullanmayı düşünüyorum ama chromium tabanlı bir alternatifini bulmak eklentileri kurabilmem açısından daha kolay olur.
Chromium tabanlı bir Pale Moon yok ve olsaydı da kimsenin kullanacağını sanmıyorum. Pale Moon'un sunduğu özelleştirilebilirlik seviyesi Chromium tabanında mevcut değil. Vivaldi bile o kadar özelleştirebilirlik sunamıyor, çünkü Chromium kısıtlı.
Ayrıca, Pale Moon Goanna tabanlı iken Firefox Gecko tabanlı. Yani Pale Moon'un Firefox tabanlı olduğu pek söylenemez, özellikle günümüz Firefox'u ile karşılaştırıldığında.
En son Palemoon kullandığımda 9 ay önceydi fakat kaynak kullanımı 500MB RAM ve aşağısında geziyordu.Özelleştirilebilirlikten ziyade kaynak kullanımının az olmasına bakıyorum. Güncelde Pale Moon kullanıyor musunuz? Kaynak kullanımı ne durumda?
Windows 7 için güncel Firefox'da mevcut: Rehber: Windows 7 için Firefox alternatifi tarayıcı - R3dfoxWindows 7'de güncel bir Chromium sürümü için Supermium'a bakabilirsiniz.
![]()
GitHub - win32ss/supermium: Chromium fork for Windows XP/2003 and up
Chromium fork for Windows XP/2003 and up. Contribute to win32ss/supermium development by creating an account on GitHub.github.com
Doğrudan Resmi (Mozilla tarafından) Firefox desteği bile devam ediyor, Firefox'un ESR sürümünü kullandığınız sürece.Windows 7 için güncel Firefox'da mevcut: Rehber: Windows 7 için Firefox alternatifi tarayıcı - R3dfox