5707

Başarılı
Makaleler
4
Firefox'u bu eklentiyle kullanıyorum. iPad tarafında Firefox sıkıntılı bu yüzden Vivaldi kullanmak istiyorum. Sybc için her platformda tek tarayıcı kullanmak istiyorum bu eklentinin Chromium alternatifi var mı bu eklentisiz kullanamıyorum herhangi bir tarayıcıyı PC ile.

Firefox'u bu eklentiyle kullanıyorum. iPad tarafında Firefox sıkıntılı bu yüzden Vivaldi kullanmak istiyorum. Sybc için her platformda tek tarayıcı kullanmak istiyorum bu eklentinin Chromium alternatifi var mı bu eklentisiz kullanamıyorum herhangi bir tarayıcıyı PC ile.
Adaptive Tab Color eklentisinin Chromium tabanlı alternatiflerini bulmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Vivaldi Tarayıcıyı Açın: Vivaldi'yi bilgisayarınıza kurduysanız, tarayıcıyı başlatın.

2. Chrome Web Mağazasına Gidin: Tarayıcı adres çubuğuna şu linki girin: Chrome Web Mağazası.

3. Arama Yapın: Sayfanın üst kısmındaki arama çubuğuna "Adaptive Tab Color" yazın veya benzer özelliklere sahip eklentiler arayın. Alternatif olarak "Tab color" veya "Tab customization" gibi anahtar kelimelerle de arama yapabilirsiniz.

4. Eklentileri İnceleyin: Arama sonuçlarından, aradığınız özelliklere yakın olan eklentileri gözden geçirin. Kullanıcı yorumlarını ve puanlarını kontrol ederek hangisinin sizin ihtiyaçlarınıza daha uygun olduğuna karar verebilirsiniz.

5. Eklentiyi Yükleyin: Beğendiğiniz bir eklentiyi bulduğunuzda, “Chrome'a Ekle” veya “Add to Chrome” butonuna tıklayarak kurulumunu yapın.

6. Ayarları Yapılandırın: Eklenti yüklendikten sonra, genellikle tarayıcının sağ üst köşesindeki eklenti simgesine tıklayarak ayarlarını yapılandırabilirsiniz.

Bu adımlar, Vivaldi veya başka bir Chromium tabanlı tarayıcıda Adaptive Tab Color benzeri bir işlevselliği sağlamaya yardımcı olacaktır.