Oğuz Yalçın

Başarılı
Merhaba,

Bir süredir sistem toplamaya çalışıyorum. Hazır sistemlere çok baktım, benim için 2 eksiği var. Birincisi ödeme kolaylığı; hazır sistemlerden hiçbiri yüksek sayıda taksit yapmıyor. Maksimum 5-6 taksit yapıldığında çıkabildiğim en uç fiyat 120 binler. Ben de bunu aşmak adına Amazon'dan 6-9 taksit aralığında kendim toplamaya karar verdim.

İkincisi, istediğim gibi özelleştirme yapamıyor oluşum. Bana sundukları seçenekler çok kısıtlı kalıyor; bu da tercih etmememdeki diğer etken.

Listemin son halini paylaşacağım. Fikir ve yönlendirmelerinizi rica ediyorum.

Ek olarak bugün Palit 5070 Ti'nin 72 bin TL'den satışa düştüğünü gördüm. Gigabyte ise 82 bin. 10 bini oradan kısıp monitörü ya da başka bir parçayı yükseltmemi ya da her şeyi sabit bırakıp direkt 10 bin tasarruf etmemi önerir misiniz?

Adsız.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Yola 120 diye çıktım ve son durum güncellemesi yapıyorum.

176.000 TL ye aşağıdaki sistemi aldım. Ne düşünüyorsunuz?

Selam hocam,

Yaklaşık 1 saat önce aldığım parçalar bunlar. Sadece fikir olsun diye paylaşmak istedim. Bilgi sahibi değilim bende dün 120 Bin TL diye bir araştırıyordum buralara gelmiş bulundum. :)

Acelen yoksa sistemi ayağa kaldırıp bir süre kullandıktan sonra sana yorumlarımı iletebilirim.

Selam hocam,

Yaklaşık 1 saat önce aldığım parçalar bunlar. Sadece fikir olsun diye paylaşmak istedim. Bilgi sahibi değilim bende dün 120 Bin TL diye bir araştırıyordum buralara gelmiş bulundum. :)

Acelen yoksa sistemi ayağa kaldırıp bir süre kullandıktan sonra sana yorumlarımı iletebilirim.

Cevap için teşekkürler.

O kadar bunaldım ki araştırmaktan.:D Sabah topladığım sistem 170 bine dayanmıştı. Sonra aman 5070 alayım dedim o da 150 bini buluyor. Ram fiyatları o kadar saçma ki, işlemci bile daha ucuza geliyor. Yani neredeyse ekran kartı parasına Ram alıyoruz. Büyük sıkıntı.