RX 570 ROG STRIX modelimi 5 sene hiç temizlemedim. Bu sene açayım dedi ölüyordum. :)

Hocalarım benim kastettiğim iç temizlik. Macunu erken kuruyor.

Gainward ve Palit özelinde öyle özel bir durum hiç okumadım ama öyle olsa dahi garantisi var servise yollarsın bakımını yaparlar 2. yıl oradan sonra yine 2 yıl sıkıntısız kullanırsın. Muadillerine göre 3-4K az verip sadece 1 kere servise gitme durumu bence gayet kabul edilebilir ki dediğiniz gibi bir kuruma olayının olduğunu da hiç duymadım.

Bu ülkede garantisiz bir şekilde resmi satış yapılamayacağına göre vardır tabi ki.
Spoiler kısmını okursanız geyiği anlarsınız. ASRock marka anakartımı önce firmaya gönderdim bana "çalışıyor" diyerek geri gönderdiler sonra servise gönderdim onlarda açmışlar, çalıştığını görünce göndermişler. Nasıl çözdüğümü sorarsan firmayla iletişime geçip sorunumu anlattım ve BIOS güncellemesi yapıp gönderdiler.

Muadillerine göre 3-4K az verip sadece 1 kere servise gitme durumu bence gayet kabul edilebilir ki dediğiniz gibi bir kuruma olayının olduğunu da hiç duymadım.
Bu konuda bence haklısınız. Bende orta ve üst modellerde marka takıntısı var. Mesela, Asus Dual'da almam.

Son düzenleyen: Moderatör: