Son düzenleyen: Moderatör:
3000 serisinde GameRock'ı bayağı duymuş hatta ROG STRIX seviyesi olmasa da oralara yakın olarak aklımda kalmış da 4000 serisinde çok görmemiştim.

Reddit'te gaming Pro modelini kullanan biri çok övmüş.
Gamingpro modeli olmasına rağmen Palit'ten bir 4070 Ti Super'im var ve çok iyi. 31-33 ° C'de rölantide çalışır ve yük altında 60 ° C'yi neredeyse hiç aşmaz. İyi hava akışı için büyük bir oyuğa sahip metal bir arka plakaya sahiptir ve fanlar sessizdir.

Tecrübelerime göre mükemmel GPU'lar yapıyorlar.

Biliyorum. Dediğim şey şu: Ti Super modeli için 9.000 TL fazla para vermeye değmez.

Senin dediğin mantığa göre 4070 super'de mantıksız 4070 20 bin TL'ye bulunuyor arada 5000TL fark var. 10FPS fark veriyor sonuçta. 5000TL mouse almak'ta gereksiz çünkü 500TL'lik mouse'da aynı işi yapıyor.

Gereksiz derken 4070 super 12 gb vram ile 4070 ti super 16 gb vram bunların dayanıklıkları hiç aynı olur mu 4 gb vram kullanış süresini de rahat uzatır.
Bu param var Tesla falan alıcam diyene niye tesla alıyorsun Renault Clio'da götürüyor demekle aynı. Daha ucuza aynı performansı veren tesla önersen hadi neyse dicem. Arada %10-15 arasında performans farkı var ortalama.

Aklıma gelmişten sadece oyun için topluyorsan ve AMD alırım dersen 7900XTX'de bakabilirsin o bütçeye.

Bu param var Tesla falan alıcam diyene niye tesla alıyorsun Renault Clio'da götürüyor demekle aynı. Daha ucuza aynı performansı veren tesla önersen hadi neyse dicem. Arada %10-15 arasında performans farkı var ortalama.

Aklıma gelmişten sadece oyun için topluyorsan ve AMD alırım dersen 7900XTX'de bakabilirsin o bütçeye.

Onu düşündüm de hocam amazonda gamerock 4070 ti super 34 bin tl bir de 6 taksit oluyor üstüne maximum'dan maxipuan geliyor derken güzel bir fiyata geliyor.

Onu düşündüm de hocam amazonda gamerock 4070 ti super 34 bin tl bir de 6 taksit oluyor üstüne maximum'dan maxipuan geliyor derken güzel bir fiyata geliyor.
Galax'ın Gaming.genTR'de satılan modeli de 34.500TL falan 6 ay vade farkı olmadan taksit yapıyorlar. Vade farkı endişeniz varsa oda düşünülebilir.

Palit RTX 4070 Ti Super GameRock Omniblack 16 GB ekran kartı nasıldır arkadaşlar, kullanan var mı? Bu markanın sıcaklık değerleri ve fan değerleri nasıl? Isınan ve sesli çalışan kartları hiç sevmiyorum, bu kart o tarz bir kart mı?
Adı gibi taş gibi modeldir alınır. Palit in en iyi modeli olması lazım.