Oldum, keşke olmasydım.Oldunuz mu?
Ben olmadım. O zamanlar aşı olmayan birisi olduğum için hem toplumsal hayatta, hem iş yerimde mobbinge maruz kaldım ama direndim.
Oldum, keşke olmasydım.Oldunuz mu?
Ben olmadım. O zamanlar aşı olmayan birisi olduğum için hem toplumsal hayatta, hem iş yerimde mobbinge maruz kaldım ama direndim.
Arkadaşı göz ardı etmiştim. Sen alıntılayınca göz ardı ettiğim mesaja bir bakayım dedim. Üslubunu görünce neden kendisini bir daha görmek istemediğimi bir kez daha anladım.Genel bir kanıda cevap verilmesine karşıyım. Olanların bir kısmı pişman oluyor, ama şöyle bir durum var: Bunun uzun vadede etkisini geleceğe gidip gördük mü? Hayır. Bu sebeple, kesin kanıyla konuşmamak gerekir.
Bu muhteşem gerekli info için teşekkür ediyoruz sana başka bir gelişme olursa haber et.Arkadaşı göz ardı etmiştim. Sen alıntılayınca göz ardı ettiğim mesaja bir bakayım dedim. Üslubunu görünce neden kendisini bir daha görmek istemediğimi bir kez daha anladım.![]()
Mr. Esat'ın yorumunu diyorsanız, aslında bir nebze haklılık payı var bence. Çünkü gerçekten olayı çözmüş gibi davrananlar var. Buna karşıyım, çünkü hadi bugün olmadık, uzun vadede çok kötü sonuçlara sebebiyet verirse ya da olanlar için bu durum geçerli olursa ne olacak? Üslubu konusunda bana normal geldi, ama atladığım konu varsa belirtin lütfen. Tabii ki dediği şeyde aşı olmayan genel kitleyi kastediyorsa haksız, ama gördüğüm kadarıyla sadece aşı olmayıp olayı çözmüş gibi yapanları kastediyor gibi geldi bana.Arkadaşı göz ardı etmiştim. Sen alıntılayınca göz ardı ettiğim mesaja bir bakayım dedim. Üslubunu görünce neden kendisini bir daha görmek istemediğimi bir kez daha anladım.![]()
Kesin kanıyla konuşmuyorum ki zaten, sadece tuvaleti gelse aşıya bağlayanlar var. Sorun orada. Düzgün beslenemeyen bir millet olarak çoğu sağlık sorunuyla karşı karşıya kalıyoruz, kronik stres de var. Bütün bunları unutup 5 sene önceki aşıya gönderme yapmaları fazlasıyla komik bence.Genel bir kanıda cevap verilmesine karşıyım. Olanların bir kısmı pişman oluyor, ama şöyle bir durum var: Bunun uzun vadede etkisini geleceğe gidip gördük mü? Hayır. Bu sebeple, kesin kanıyla konuşmamak gerekir.
Aşının da yan etkileri olabilir. Tabii ki, her şeyi aşıya bağlamak doğru bir şey değil ama aşıdan önce ve sonraki yaşam ciddi anlamda değişiklik gösteriyorsa, o durumda bu konuya değinmek gerekir. Ama tabii ki, dediğim gibi ben de aşı olmadım ama uzun vadede ne gibi bir etkisi olur, bu konuda endişem yok da değil.Kesin kanıyla konuşmuyorum ki zaten, sadece tuvaleti gelse aşıya bağlayanlar var. Sorun orada. Düzgün beslenemeyen bir millet olarak çoğu sağlık sorunuyla karşı karşıya kalıyoruz, kronik stres de var. Bütün bunları unutup 5 sene önceki aşıya gönderme yapmaları fazlasıyla komik bence.