Pandemide aşı oldunuz mu?

• Evet, oldum.

Oy: 28 45,2%
  • Hayır, olmadım.

Oy: 34 54,8%

• Oy verenlerin toplamı
    62
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aşı karşıtlığı akıl işi değildir, bu güne kadar çıkarılan aşılar sayesinde bir çok hastalıktan korunuyoruz, en basit örnek, elinize paslı bir demir/cisim battığında veya kontamine olan iğnelerden tetanoz olma ihtimaliniz var. Pandemi aşıları için çoğu anlatılan masaldır, düzensiz beslenme, sigara, alkol gibi zararlı alışkanlıkların da kalp krizi yapacağını unutmayın, aşıdan önce kalp krizi geçiren yok muydu sanıyorsunuz? aşı karşıtlığı tamamı ile saçmalıktır.

Hiç olmak istemedim. Mecbur tuttukları için oldum.

Olumsuz bir etki yaşamadım ama 2 sefer vuruldum kendi rızam dışında babam zorla vurdurttu. Oda pişman şimdi.

Genel bir kanıda cevap verilmesine karşıyım. Olanların bir kısmı pişman oluyor, ama şöyle bir durum var: Bunun uzun vadede etkisini geleceğe gidip gördük mü? Hayır. Bu sebeple, kesin kanıyla konuşmamak gerekir.
Arkadaşı göz ardı etmiştim. Sen alıntılayınca göz ardı ettiğim mesaja bir bakayım dedim. Üslubunu görünce neden kendisini bir daha görmek istemediğimi bir kez daha anladım. 🤏

Arkadaşı göz ardı etmiştim. Sen alıntılayınca göz ardı ettiğim mesaja bir bakayım dedim. Üslubunu görünce neden kendisini bir daha görmek istemediğimi bir kez daha anladım. 🤏
Mr. Esat'ın yorumunu diyorsanız, aslında bir nebze haklılık payı var bence. Çünkü gerçekten olayı çözmüş gibi davrananlar var. Buna karşıyım, çünkü hadi bugün olmadık, uzun vadede çok kötü sonuçlara sebebiyet verirse ya da olanlar için bu durum geçerli olursa ne olacak? Üslubu konusunda bana normal geldi, ama atladığım konu varsa belirtin lütfen. Tabii ki dediği şeyde aşı olmayan genel kitleyi kastediyorsa haksız, ama gördüğüm kadarıyla sadece aşı olmayıp olayı çözmüş gibi yapanları kastediyor gibi geldi bana.

Ben oldum. Bende bir yandan olmasaydım diyorum da milletin ne yaptığı belirsiz olduğundan bir de staj döneminde çalıştığım kurum 26 yaş üzeri olduğundan yaptırmayı zorunlu kıldılar. 4. Dozu olduktan sonra güneşe karşı hassasiyetim arttı. Temmuz- Ağustos Aylarında dışarı çıkmak bana biraz zulüm gibi geliyor.

Genel bir kanıda cevap verilmesine karşıyım. Olanların bir kısmı pişman oluyor, ama şöyle bir durum var: Bunun uzun vadede etkisini geleceğe gidip gördük mü? Hayır. Bu sebeple, kesin kanıyla konuşmamak gerekir.
Kesin kanıyla konuşmuyorum ki zaten, sadece tuvaleti gelse aşıya bağlayanlar var. Sorun orada. Düzgün beslenemeyen bir millet olarak çoğu sağlık sorunuyla karşı karşıya kalıyoruz, kronik stres de var. Bütün bunları unutup 5 sene önceki aşıya gönderme yapmaları fazlasıyla komik bence.

Kesin kanıyla konuşmuyorum ki zaten, sadece tuvaleti gelse aşıya bağlayanlar var. Sorun orada. Düzgün beslenemeyen bir millet olarak çoğu sağlık sorunuyla karşı karşıya kalıyoruz, kronik stres de var. Bütün bunları unutup 5 sene önceki aşıya gönderme yapmaları fazlasıyla komik bence.
Aşının da yan etkileri olabilir. Tabii ki, her şeyi aşıya bağlamak doğru bir şey değil ama aşıdan önce ve sonraki yaşam ciddi anlamda değişiklik gösteriyorsa, o durumda bu konuya değinmek gerekir. Ama tabii ki, dediğim gibi ben de aşı olmadım ama uzun vadede ne gibi bir etkisi olur, bu konuda endişem yok da değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.