Arkadaşlar benim bir kuzenim var. Halamın torunu 2 sınıf, pandemiden beridir 2020'den beridir yani odaya kapanma, davranışlarında bozulma, kapıyı kilitleme gibi sorunları var. Şu an 8 sınıf ve devam ediyor. Tahmininizce ne zaman düzelir?
Detaylar
Kim cevapladı?Th3RealKayseriLee
Yetkin
Düzelmez. Psikoloğa gidip görülmesi lazım. Biraz da beynini esnetmek lazım.
Düzelmez. Psikoloğa gidip görülmesi lazım. Biraz da beynini esnetmek lazım.
Ne bileyim LGS'ye hazırlanıyor bu sene fen lisesi kazanırsa belki oradaki ortam sayesinde düzelir mi bilmiyorum.
Arkadaşlar benim bir kuzenim var. Halamın torunu 2 sınıf, pandemiden beridir 2020'den beridir yani odaya kapanma, davranışlarında bozulma, kapıyı kilitleme gibi sorunları var. Şu an 8 sınıf ve devam ediyor. Tahmininizce ne zaman düzelir?
Kapımı ben de kitlerim, ne var bunda? Sabah babası annesi falan çok erken saatte odasına giriyorsa haklı çocuk. Ayrıca çıplak mıplak yatıyoruz hocam.
Sadece_Emir
Uzman
Bende de var.
Davranışlarında bozulmayı biraz açar mısın? Davranışları nasıl bozuk?Arkadaşlar benim bir kuzenim var. Halamın torunu 2 sınıf, pandemiden beridir 2020'den beridir yani odaya kapanma, davranışlarında bozulma, kapıyı kilitleme gibi sorunları var. Şu an 8 sınıf ve devam ediyor. Tahmininizce ne zaman düzelir?
Davranışlarında bozulmayı biraz açar mısın? Davranışları nasıl bozuk?
Beni odaya almıyor mesela ana sınıfındayken benimle çok konuşmak isterdi mesela.
Mesela bugün yanına gittim çok kötü bağırdı.
Son düzenleme: