dr.dre

Deneyimli
Bunun kıstası neye göre oluyor? İntihar düşüncesi olan aşırı depresif insanları alıyorlar mı mesela askere? Ya da borderline bipolar vs. gibi hastalıkları olan kişiler ne yapıyor askerde?

Benim kendime zarar verme davranışlarım üstüne öfke problemim var. Seslere aşırı duyarlıyım. Kafam bozulduğunda dibe çok fazla çekiliyorum ve o gün neredeyse hiçbir şey yapmıyorum. Ölme isteği geliyor vs. böyle birisi askere alınır mı? Mesela az önce kafam bir şeye bozuldu aşırı sinirlendim ve üstümü başımı parçalama düzeyine geldim. Çok çabuk oluyor bu. Askerde olsaydım belki silahla kendime zarar verecektim. Böyle kimseler hem kendisine hem de çevresine zararlı. Askeriye gibi bir yere alınmaması gerekiyor.

Ankisyete, depresyon ve öfke geçmişim var. Aktif bir raporum yok. Kollarım yara izi dolu. Belki buna bakarak çürük falan verirler ama yönetmelikte yazan önemli. D dilimi cart curt var pek ayrıntılı bakmadım
Rapor yoksa gidersin askere. Ama bir doktora görünmelisin bence.

Bildiğim kadarıyla bir sağlık kontrolünden geçiyorsun ve geçmişteki herhangi bir psikolojik rapor bile girmene engel olabiliyor. Yani eğer ki psikolog randevusu alıp gitmesen bile bu bile engel olabiliyor. Umarım anlatabilmişimdir kısaca alınabileceğini düşünmüyorum.