TurkishHD
Üyecik
1 TL var, isterse atarım.Şu kadar para göndermezsen tüm sülalene mesaj fotoğraf falan göndeririz diyorlar. Şu anki taktikleri öyle. Kanıp göndermeyin tabi.
1 TL var, isterse atarım.Şu kadar para göndermezsen tüm sülalene mesaj fotoğraf falan göndeririz diyorlar. Şu anki taktikleri öyle. Kanıp göndermeyin tabi.
Bir şey yapamazlar da arkadaşlar siz bu "panelci" tiplerle neden münakaşaya giriyorsunuz? Nereden denk geliyorsunuz? Şu Discord'da falan tanışmadığınız insanlarla sohbet etmeyin bir zahmet.
Bu panelciler rastgele yerlerden sizi gayet bulabiliyor numaranız eski bir numaraysa.Bir şey yapamazlar da arkadaşlar siz bu "panelci" tiplerle neden münakaşaya giriyorsunuz? Nereden denk geliyorsunuz? Şu Discord'da falan tanışmadığınız insanlarla sohbet etmeyin bir zahmet.
Seri no sizdi galiba zamanında sahte kimlik oluşturan var paneller ile imzası ve mührü sahteYapabilecekleri maksimum TC kimliğin elimde falan deyip para istemek. Zaten artık kimlik kartlarının seri numarası ve çipleri var o yüzden hiçbir şey yapamıyorlar, rahat olun.
Bu panelciler rastgele yerlerden sizi gayet bulabiliyor numaranız eski bir numaraysa.
Oda legal olarak bulunuyor Sherlock tarzı2 sene önce mi ne 50 TL gibi komik fiyatlara satın alabiliyorduk bu panelleri ve almıştım da tabii ki kendim üzerinde test ettim kimseyi rahatsız etmeden ve evet inanılmaz bilgilere erişim sağlanabiliyor. Bunu itiraf gbi kolayca söyleyebiliyorum çünkü CİMER üzerinden bu siteleri bildirdiğim halde hiçbir sonuç alamadım. Ama devlet babamız elbette panel mevzusunu reddetmeye devam ediyor. Hükumet hiç yanılır mı canım? Tek tehlikeli mevzunun adresini görüyor olmaları olarak düşünüyorum. Başına işler açabilir. O nedenle önerimdir hiçbir yerde gerçek adınızı paylaşmayın gerçek fotoğrafınızı paylaşmayın. Geçenlerde fotoğraf araması ile Instagram bulan uygulama yapmışlardı daha neler göreceğiz kim bilir.
Bunu yeminle ilk defa duyuyorum. Sizden güncel diyenler var, bazı şahıslar yok 2026 güncel diye.Panel dediğin şey kısa özetle, önceki yıllara ait kişiler hakkında toplanan arşivlerden oluşuyor.
MHRS, Seçim Zamanı Seçmen Bilgisi, Telefon Operatörleri, gibi gibi bir çok yerden bilgiler alınıp tek çatı altında toplanıyor.
Yukarıdaki yazılan mesajlarda ki gibi panelle kimse sana major zarar veremez. Zarar çok ama çok kısıtlı olur.
Eski sevgilindir yada alacaklındır o zaman durum değişir.
Son CB seçim zamanında kimlikle sorgulama yapıp, oy kullanacağı yerde bütün gün bekleyip eski sevgilisini öldürenler vardı.
Sonuçta insanlar her zaman ölüyor, seçim daha önemli olduğu için haber olmamıştı.
TC ile sorgulama CHP nin websitesinde yapılıyordu. Sansürsüz şekilde oyunu kullanacağı okul sıra vs herşeyi çatır çatır yazıyordu.
Kadınların kaldığı sığınma evleri bile patladı 2023 te hatta haberlere de çıkmıştı.
Eski eş, karısının kaldığı sığınma evinden çıkışını kollayıp 1-2 sokak sonra yolda öldürmüştü.
Belki iki kişinin bildiği sır değildir, fakat devletin bildiği şey asla sır değildir.
Sadece seri numara değil ilk çalındığı dönem çoğu kişisel bilgi sızdı ve depolandı. Ama hepsi eski bilgiler. Atıyorum bu sene içinde evini değiştirdiysen adamlar senin eski ev adresini görmeye devam ediyorlar çünkü güncel verileri çekemiyorlar diye biliyorum. Kimse kolay kolay ev değiştirmediği için yine de sıkıntı bir durum tabi.Seri no sizdi galiba zamanında sahte kimlik oluşturan var paneller ile imzası ve mührü sahte
Oda legal olarak bulunuyor Sherlock tarzı
Yeni diye yediriyorlar, yaniSadece seri numara değil ilk çalındığı dönem çoğu kişisel bilgi sızdı ve depolandı. Ama hepsi eski bilgiler. Atıyorum bu sene içinde evini değiştirdiysen adamlar senin eski ev adresini görmeye devam ediyorlar çünkü güncel verileri çekemiyorlar diye biliyorum. Kimse kolay kolay ev değiştirmediği için yine de sıkıntı bir durum tabi.