Telefonunda Play Store & App Store dışı uygulama kurdun mu? Root vs işlemleri yapıldı mı?
Hayır Discord üzerinden data mı mailime eriştiler ordan bütün hesaplarıma girmeye çalışıyorlar.

Şifreleri değiştirirken mümkünse tüm açık oturumları da kapatın ve kurtarma e-postası/telefonu değiştirilmiş mi kontrol edin. Cihaza bir şey bulaşmadıysa eski bir veri sızıntısından çıkan bilgilerle hesaplar deneniyor da olabilir. Aynı şifreyi hiçbir hesapta tekrar kullanmayın, 2FA’yı da mümkünse Authenticator/passkey ile kullanın.
Dediğiniz Authenticator/passkey açtım.

@Hasan Merkit, Steam guardım açık mı nereden bakabilirim?

@Craxidor,

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-09-13 011049.webp
    Ekran görüntüsü 2026-09-13 011049.webp
    996 bayt · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:
Şimdi izlemeniz gereken yolu yazıyorum. Ve bu sıralamayı bozmayın.

1. Tamamen güvenli bir cihaz kullanmaya başlayın. (Geçici olarak ailenizin, arkadaşınızın vs. olabilir.)

2. Mail adresinizin parolasını değiştirin ve çift adımlı doğrulamayı açın. Ancak çift adımlı doğrulama güvensiz bir cihazda kurulu olmasın. SMS güvensiz bir telefona gitmesin.

3. Discord parolasını değiştirip iki adımlı doğrulama açın.

4. Banka uygulamalarındaki giriş parolalarını değiştirin.

5. Google, sosyal medya hesaplarınızın parolasını değiştirin.

6. Güvenmediğiniz cihazlarda format işlemine başlayın.

@Hasan Merkit, hesaplarımı istiyorlar, istekleri bitmiyor aşırı korkuyorum. @Şişman Adam lütfen ilgilenir misiniz?

Eski CraftRise datası gibi sızdırmalardan genelde kullandığın bir şifreni bulup her şey de darlıyor olabilirler.

Bu siteden şifrenin ve Gmail'in sızdırmalara düştü mü düştüyse hangi sızdırma falan olduğunu görebiliyorsun. Genelde bu tarz tiplerin isteklerine aldanma sadece göz korkutma amaçlı muhtemelen ses kanalında maymun gibi sırıtıyorlardır. Şifreni daha önce kullanmadığın ve bahsettiğim sitede uyarı yememiş bir şifre yapıp 2FA gibi şeyleri hesaplarında aktif edersen bir sorun yaşamazsın.

Bu arada size kendileri mi ulaştı yoksa bir tartışma sonucu mu bu olay oldu? Eğer rastgele biriyse cihazlarınızdan birinde açık olabilir bu durumda temiz kurulum yapmak da fayda var. Lakin ben cihazlarınıza sızdıklarını sanmıyorum sızsalardı cihazlardaki token erişimi sayesinde rahatlıkla 2FA olsa bile Discord'unuzu falan patlatabilirlerdi.

Eski CraftRise datası gibi sızdırmalardan genelde kullandığın bir şifreni bulup her şey de darlıyor olabilirler.

Bu siteden şifrenin ve Gmail'in sızdırmalara düştü mü düştüyse hangi sızdırma falan olduğunu görebiliyorsun. Genelde bu tarz tiplerin isteklerine aldanma sadece göz korkutma amaçlı muhtemelen ses kanalında maymun gibi sırıtıyorlardır. Şifreni daha önce kullanmadığın ve bahsettiğim sitede uyarı yememiş bir şifre yapıp 2FA gibi şeyleri hesaplarında aktif edersen bir sorun yaşamazsın.

Bu arada size kendileri mi ulaştı yoksa bir tartışma sonucu mu bu olay oldu? Eğer rastgele biriyse cihazlarınızdan birinde açık olabilir bu durumda temiz kurulum yapmak da fayda var. Lakin ben cihazlarınıza sızdıklarını sanmıyorum sızsalardı cihazlardaki token erişimi sayesinde rahatlıkla 2FA olsa bile Discord'unuzu falan patlatabilirlerdi.

Bu site ne kadar güvenilir hocam, bilmediğimden soruyorum.