Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
Son güncellemeyle beraber Vanguard kuruluyor.
- 99
- lol
- Forum: Oyun Haberleri
Vanguard LoL'e geleli 1 yıl bile olmadı.
ornitorenk
Uzman
![]()
Son güncellemeyle beraber Vanguard kuruluyor.
- 99
- lol
- Forum: Oyun Haberleri
Vanguard LoL'e geleli 1 yıl bile olmadı.
Yani? 2 yıl demişim tam emin olmadığımı söyledim zaten.
Yanisi yok, dikkatimi çekti. Sorunun cevabına gelecek Vanguard'ın kernel yükü diğer anti cheatlerden daha ağır. Bilgilerini değil sistemin kontrolünü bile ele geçirebilecek kadar hatta. Yapımcısı da uzak doğulular olduğu için güvenilecek bir şey değil. Güvenmek isteyene de saygı duyarız çünkü bugüne kadar herhangi bir patlak olmadı. Olursa büyük olur da. Tek mermileri var.
Aeronight 22
Üstün
Kernel seviyesinde çalıştığı için bilgisayarındaki her şeyi alıyor, üstüne her saniye mi ne ekran görüntüsü alıyor bilgisayardan. Onları da doğru Evil Corp dediğimiz Tencent'in veri merkezine yolluyor. Açıkçası benim umrumda değil. İnsanlar zaten şirketler için gigabaytlarca veriden ibaret. Alsınlar bakalım.
isimsizman
Uzman
Evet öyle bir video izlemiştim hatırlıyorum arka planda sizin bilgilerinizi alıyormuş kapattırmıyormuş kendini bu yüzden de. Bulabilen biri videoyu atabilir mi acaba? Vanguard da öyle sütten çıkmış ak kaşık değil haberiniz olsun arkadaşlar.LoL'u 2 yıl önce falan bıraktım. Ben bıraktığımda ise bu yeni Vanguard sistemi gelmişti. 2 yıl civarı öncesi olması lazım işte. Yüksek bir koruma sistemi diye bahsediyorlardı. Her neyse bu sistem galiba sana ait tüm bilgileri alıyor muymuş ne. Tam anlamadım orasını ama her şeyin onların elinde oluyor diyen vardı. Şimdi geri yüklemek istiyorum oyunu ama bu yüzden kafamda soru işaretleri oldu. Siz ne düşünüyorsunuz?
- Makaleler
- 9
Kernel seviyesi çalışıyor, 7/24 açık, Çinlilerin, kapalı kaynak. Ne yaptığını bilemezsin. Diyelim bilgi çalmıyor, Vanguard üzerinden bir açık bulunduğu an Vanguard yüklü tüm bilgisayarlar bundan etkilenecek. Tarihin en büyük hack olayı falan olurdu.
Sonuçta kernel gibi inanılmaz bir seviyede çalışıyor. Öyle bir şey iddia etmiyorum zaten yetkinliğim yok, bence ne yaparlarsa yapsınlar kimsenin ruhu en azından bir süre duymaz.
Son düzenleyen: Moderatör:
isimsizman
Uzman
Sonuçta kernel gibi inanılmaz bir seviyede çalışıyor. Öyle bir şey iddia etmiyorum zaten yetkinliğim yok, bence ne yaparlarsa yapsınlar kimsenin ruhu en azından bir süre duymaz.
Valla tavsiyem oynamıyorken görev yöneticisinden her şeyi kapatmanızıdr Vanguard ve Valorant ile ilgili. Ben öyle yapıyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Gigabyte GS25F2A 240 Hz 1 ms - 3.299 TL!
- Caner Uncu
-
-
-
-
-
-