Zamanında şu videoda ki gibi bir muhabbet çıkmıştı, bu durum hakkında gelişmeler vs. oldu mu? Hala risk barındıran bir şey mi? (Videoda söylendiği üzere Riot anlık olarak ekranımızda olan şeyleri kaydedip serverlarına aktarılıyormuş.)
Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Evet dünyanın en büyük oyun firması(Tencent) sahip olduğu Riot Games(dünyanın en büyük MOBA ve FPS oyununa sahip olan firma) firması aracılığı ile Discord sohbetlerinizi ekran görüntüsü alarak bilgilerinizi çalıyor, evet. Bir siteye, oyuna kaydolurken veya uygulama yüklerken okumadan next>next yaptığınız sözleşmelerde zaten öyle şeyler paylaşmayı vaat ediyorsunuz ki videoda bahsedilen tarzda bir katakulliye hiçbir firmanın ihtiyacı kalmıyor. Merak etmeyin.
Sizce çalıyor mudur?
Bunu Microsoft zaten yapıyor eğer bunu dert ediyorsanız Windows kullanmamalısınız en başından. Soruya gelecek olursak olabilir verilerimizi satmayan kalmadı.
Evet dünyanın en büyük oyun firması(Tencent) sahip olduğu Riot Games(dünyanın en büyük MOBA ve FPS oyununa sahip olan firma) firması aracılığı ile Discord sohbetlerinizi ekran görüntüsü alarak bilgilerinizi çalıyor, evet. Bir siteye, oyuna kaydolurken veya uygulama yüklerken okumadan next>next yaptığınız sözleşmelerde zaten öyle şeyler paylaşmayı vaat ediyorsunuz ki videoda bahsedilen tarzda bir katakulliye hiçbir firmanın ihtiyacı kalmıyor. Merak etmeyin.
Donumuza kadar bildiklerini biliyorum o ayrı meselede özellikle insanların bunu gündem etmesi üzerine zamanında aklımda soru işareti bırakmıştı, teşekkür ederim yanıtlarınız için.
Bu arada başlıkta ekran görüntülerini alıyor mu diye yazmıştım bu şekilde düzenlemiş.*
Blackraven
Üstün
Donumuza kadar bildiklerini biliyorum o ayrı meselede özellikle insanların bunu gündem etmesi üzerine zamanında aklımda soru işareti bırakmıştı, teşekkür ederim yanıtlarınız için.
İnsanlar derin analiz yapmayı çok sever. Bundan 15 yıl önce de her sitede illuminati üçgeni arayan insanlar vardı. Bu tür komplo teorileri hit kazandırdığı için böyle saçmalıklar yayılıyor.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Resme baktığımda bütün bilgilerim çalındı resmen.
- Makaleler
- 1
Bilgisayarındaki her şeyi çalabilir, ekranını görebilirler. Ama şöyle ki, bunu neden yapsınlar
Senin benim kıytırık bilgisayarımda Riot Games için anlam ifade eden ne olabilir ?
- Makaleler
- 14
İsteseler yaparlar mı bilemiyoruz. Anti hile yazılımının tam olarak ne yaptığını bilemiyoruz. Çünkü çekirdek seviyesinde çalışan bir yazılımdan bahsediyoruz. Kodlarının normalde kapalı olduğunu söylememe gerek bile yok. Ama kalkıp da işlerini güçlerini bırakıp rastgele birinin yazışmalarını okuyup patlamış mısır desteğiyle keyif yapacaklarını hiç sanmıyorum.
Bu anti hile zaten o kadar başımıza bela oldu ki ne Linux'de çalıştırabiliyoruz ne de çalıştırdığımız Windows'ta kendi güvenlik tercihlerimizi uygulayabiliyoruz.
Bu anti hile zaten o kadar başımıza bela oldu ki ne Linux'de çalıştırabiliyoruz ne de çalıştırdığımız Windows'ta kendi güvenlik tercihlerimizi uygulayabiliyoruz.
Arlecchino
Başarılı
Organlarımın %70 kısmının hissesi büyük ihtimalle bu adamlarda vardır.
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-