Panelcilerden korkuyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TurkishHD
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 49
  • Görüntüleme Görüntüleme 811
  • Etiketler Etiketler
    korku
Bunu izlemiştim hocam, zamanında kıza işkence vs. sahte çıktı.
Sonundaki mesajı izlemen için attım, başlatırsan göreceksin. Korkulacak bir şey yok, kimse seni hele bir panelci canınla tehdit edemez hasmın olmadığı sürece eğlenmek isteyen ergen panelcilerden korkma. e-Devlet üzerinden de T.C. kimlik numaranla yapılabilecek işlemleri kapatmak mümkün.

e-Devlet’e giriş yaptıktan sonra arama kutusuna “Ortak / Yetkili Olunmasına Yönelik Kısıtlama İşlemleri (MERSİS)” yazıp ilgili sayfaya giriyorsun, sağ üstteki “Yeni Başvuru” butonuna tıklayarak kısıtlama seçeneklerinden hem “Ortak” hem de “Yetkili” kutucuklarını işaretliyorsun ve ardından onay metnini kabul edip işlemi onaylıyorsun, böylece sistem anında kilitleniyor ve senin bilgin, imzan olmadan hiç kimse T.C. kimlik numaran üzerinden şirket açamıyor veya seni bir yere ortak/yetkili gösteremiyor.

Bunun dışında 2FA aç, numaranı değiştir, biraz daha anonim takıl ismini versen bile soyadını koru yeterli.

Ben soyad ile nickname oluşturmuştum hocam, kimseye de demiyordum soyadım diye. 2FA var, e-devlette numaram 4 yıllık oldu neredeyse. Değişince oraya düşmez, değil mi?

Ben soyad ile nickname oluşturmuştum hocam, kimseye de demiyordum soyadım diye. 2FA var, e-devlette numaram 4 yıllık oldu neredeyse. Değişince oraya düşmez, değil mi?
Panele e-Devlet düşmez hocam rahat olabilirsin o konuda.

Panele e-Devlet düşmez hocam rahat olabilirsin o konuda.
Benim demek istediğim hocam, e-devlet değil. Mesela oldu diyelim, olmasın tabii ki de numaram oraya düşmez diye biliyorum ama bir konu okuduğumda güncel veri çektiğini iddia ediyor bir iki kişi.

Siber güvenlikçiler öyle bir kafayı takar ki VPN Tor falan demeden bulurlar o iş öyle kolay değil.

Korkmanıza gerek yok birşey olmaz.
Hocam bazen X'de karşıma çıkıyor şu tarz

@Captain Skriniar TikTok'da bunlar dolu dolu, bakmıyorum ama önceden bakıyordum; yok içimin yok dalin yok Burger King saçma saçma videolar atıyorlardı.

@Captain Skriniar 19 yaşıma kadar geldim ve bu yaşımda panelden korkuyorum ya hocam, bazen utanıyorum kendimden.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…