TurkishHD 1
Çalışkan
Bunu izlemiştim hocam, zamanında kıza işkence vs. sahte çıktı.
O zaman hiç giremez. Zaten giriş yaparken telefona onay bildirimi düşüyor. Vermediğiniz sürece giremez.Şifreyi geçtim zaten 2FA aktif, amcam bakıyor; bilmiyorum şifremi ben de
Hocam o zaman bu şahıslar nasıl randevu oluşturacak? Karman çorman oldu kafa.O zaman hiç giremez. Zaten giriş yaparken telefona onay bildirimi düşüyor. Vermediğiniz sürece giremez.
Sonundaki mesajı izlemen için attım, başlatırsan göreceksin. Korkulacak bir şey yok, kimse seni hele bir panelci canınla tehdit edemez hasmın olmadığı sürece eğlenmek isteyen ergen panelcilerden korkma. e-Devlet üzerinden de T.C. kimlik numaranla yapılabilecek işlemleri kapatmak mümkün.Bunu izlemiştim hocam, zamanında kıza işkence vs. sahte çıktı.
Ben soyad ile nickname oluşturmuştum hocam, kimseye de demiyordum soyadım diye. 2FA var, e-devlette numaram 4 yıllık oldu neredeyse. Değişince oraya düşmez, değil mi?Sonundaki mesajı izlemen için attım, başlatırsan göreceksin. Korkulacak bir şey yok, kimse seni canınla tehdit edemez. e-Devlet üzerinden de T.C. kimlik numaranla yapılabilecek işlemleri kapatmak mümkün.
e-Devlet’e giriş yaptıktan sonra arama kutusuna “Ortak / Yetkili Olunmasına Yönelik Kısıtlama İşlemleri (MERSİS)” yazıp ilgili sayfaya giriyorsun, sağ üstteki “Yeni Başvuru” butonuna tıklayarak kısıtlama seçeneklerinden hem “Ortak” hem de “Yetkili” kutucuklarını işaretliyorsun ve ardından onay metnini kabul edip işlemi onaylıyorsun, böylece sistem anında kilitleniyor ve senin bilgin, imzan olmadan hiç kimse T.C. kimlik numaran üzerinden şirket açamıyor veya seni bir yere ortak/yetkili gösteremiyor.
Bunun dışında 2FA aç, numaranı değiştir, biraz daha anonim takıl ismini versen bile soyadını koru yeterli.
Panele e-Devlet düşmez hocam rahat olabilirsin o konuda.Ben soyad ile nickname oluşturmuştum hocam, kimseye de demiyordum soyadım diye. 2FA var, e-devlette numaram 4 yıllık oldu neredeyse. Değişince oraya düşmez, değil mi?
Oluşturamazlar.Hocam o zaman bu şahıslar nasıl randevu oluşturacak? Karman çorman oldu kafa.
Benim demek istediğim hocam, e-devlet değil. Mesela oldu diyelim, olmasın tabii ki de numaram oraya düşmez diye biliyorum ama bir konu okuduğumda güncel veri çektiğini iddia ediyor bir iki kişi.Panele e-Devlet düşmez hocam rahat olabilirsin o konuda.
Siber güvenlikçiler öyle bir kafayı takar ki VPN Tor falan demeden bulurlar o iş öyle kolay değil.
Korkmanıza gerek yok birşey olmaz.