Detaylar
Kim cevapladı?Velin ile gidip banka hesabı açabilirsin. Benim tavsiyem "İş Bankası İlk İmza" hesabından uzak dur. Kullanan varsa banka önerebilir.
Şu anda en mantıklısı ve rahat kullanım için PAPARA, endişelenmenize gerek yok böyle devam edebilirsiniz. Böyle zamanla büyümüş ve maddi anlamda çok değerli olan bir şirketi tak diye kapatamazlar bu saatten sonra artık çok geç yönetim tarafında değişimler olur vs. fakat kullanıcılar için bir problem olacağını artık sanmıyorum. Diğer alternatif dijital cüzdanların çok eksi yönleri var örneğin PeP her para transferinde, ATM'de para yükleme ve çekmede komisyon alıyor. Ayrıca Nays ilk başlarında güzeldi fakat artık pek iyi değil önermem.
Son düzenleme:
Papel öneririm.
Babanın üstüne açabilirsin hesabı.
18 yaş altı banka hesabı açamıyor. Sadece staj maaşı için ve insiyatif durumlarda açılabiliyor.Velin ile gidip banka hesabı açabilirsin. Benim tavsiyem "İş Bankası İlk İmza" hesabından uzak dur. Kullanan varsa banka önerebilir.
Düzenleme : Her bankada açılmıyor, bütün bankaların farklı kuralları var örneğin DenizBank 18 yaş altına açmıyor, devlet'e bağlı olan bankalarda açtırabilir fakat promosyonları iyi değil arkadaşta promosyonlardan bahsettiği için, promosyonu iyi olan bankalarda 18 yaş altına açmıyor bu yüzden böyle bir yorum yaptım.
18 yaş altı açamıyor, babasının üstüne açarsa sms vb. sürekli ona gidecek bir anlamı kalmıyor ozaman.Papel öneririm.
Son düzenleme:
Şu anda en mantıklısı ve rahat kullanım için Papara, endişelenmenize gerek yok böyle devam edebilirsiniz. Böyle zamanla büyümüş ve maddi anlamda çok değerli olan bir şirketi tak diye kapatamazlar bu saatten sonra artık çok geç yönetim tarafında değişimler olur kullanıcılar için bir problem olacağını artık sanmıyorum. Diğer alternatif dijital cüzdanların çok eksi yönleri var örneğin PeP her para transferinde, ATM'de para yükleme ve çekmede komisyon alıyor.
Arkadaşım hangi ülkede yaşadığımızı düşünüyorsun sen? Bence her şey mümkün.
18 yaş altı banka hesabı açamıyor. Sadece staj maaş'ını almak için staj belgesi ile açılıyor.
18 yaş altı açamıyor, babasının üstüne açarsa SMS vb. sürekli ona gidecek bir anlamı kalmıyor o zaman.
SMS babasına gitmiyor kendi numarasına kaydederse.
Ben yapıkredi açmıştım. Açılıyor.18 yaş altı banka hesabı açamıyor. Sadece staj maaş'ını almak için staj belgesi ile açılıyor.
18 yaş altı açamıyor, babasının üstüne açarsa sms vb. sürekli ona gidecek bir anlamı kalmıyor ozaman.
Hangi ülkede yaşadığımı gayet iyi biliyorum biraz şirket hakkında araştırma yapıp, ondan sonra buraya yorum için gelirmisin?Arkadaşım hangi ülkede yaşadığımızı düşünüyorsun sen? Bence her şey mümkün.
18 yaş altı banka hesabı açamıyor. Sadece staj maaşını almak için staj belgesi ile açılıyor.
Hayır açılıyor. Araştırma yapmayı bilmiyorsan git ChatGPT'ye yaz. Yapı Kredi, İş Bankası, TEB ve diğer bankaların 18 yaş altına uygun hesapları var.
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-