4312

Uzman
Son durum nedir? Bazı limitler dışında kullanmada problem oluşuyor mu? Son durumu merak ettiğimden halen Papara kullanmaya devam eden kişiler deneyimlerini yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Günlük 10.000 TL harcama ve para çekme limiti var. Sadece Paparalılarla transfer alınıp transfer yapılabiliyor. Uygulama kullanımında sorun yok, son durum bu şekilde.

Son durum nedir? Bazı limitler dışında kullanmada problem oluşuyor mu? Son durumu merak ettiğimden halen Papara kullanmaya devam eden kişiler deneyimlerini yazarsa sevinirim.

İş Bankası hesabıma veya Sipay hesabıma EFT veya havale yapamıyorum. Bu arada Sipay çok daha iyi.

@4312, başka bankalardan para alınamıyor ve sizde başka bankaya para gönderemiyorsunuz. Eğer illa Papara'yı kullanmak istiyorsanız bekleyin derim, müşteri hizmetleri en yakın sürede eski haline dönecek diyor.

Paparanın normale dönmesi 1 ayı geçer. En son hesap blokesi gelmiş bazı kişilere, bende bir şey yok. Ama 10k limit devam ediyor.

Eğer sadece limit olsaydı kullanmaya devam ederdim fakat şu anki hali bayağı kötüymüş. İlla papara kullanma gibi bir zorunluluğum yok. Sadece kullanması kolaydı ondan düşünüyordum. Paparayı kullanmak için düzelmesini bekleyeceğim.

Limitleri artırıyorlar, riskli hesapları incelemeye alıyorlar. Oynayanları da bir bir versinler benlik bir durum değil. Ben inatla Papara kullanmaya devam edeceğim.

Ben öncesinde de pek para bırakmazdım, şimdi hiç bırakmam. Müşteri güvenini geri kazanmak için çok uğraşmaları lazım. Belki cashback oranları artar.