Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Son durum nedir? Bazı limitler dışında kullanmada problem oluşuyor mu? Son durumu merak ettiğimden halen Papara kullanmaya devam eden kişiler deneyimlerini yazarsa sevinirim.
İş Bankası hesabıma veya Sipay hesabıma EFT veya havale yapamıyorum. Bu arada Sipay çok daha iyi.
Canepe
Uzman
Limitleri artırıyorlar, riskli hesapları incelemeye alıyorlar. Oynayanları da bir bir versinler benlik bir durum değil. Ben inatla Papara kullanmaya devam edeceğim.
Dün kendi banka hesabıma para atabildim ama fiziksel papara kartla alışveriş yapamadım.Sadece Paparalılarla transfer alınıp transfer yapılabiliyor
Eğer sadece limit olsaydı kullanmaya devam ederdim fakat şu anki hali bayağı kötüymüş. İlla papara kullanma gibi bir zorunluluğum yok. Sadece kullanması kolaydı ondan düşünüyordum. Paparayı kullanmak için düzelmesini bekleyeceğim.
Limitleri artırıyorlar, riskli hesapları incelemeye alıyorlar. Oynayanları da bir bir versinler benlik bir durum değil. Ben inatla Papara kullanmaya devam edeceğim.
Ben öncesinde de pek para bırakmazdım, şimdi hiç bırakmam. Müşteri güvenini geri kazanmak için çok uğraşmaları lazım. Belki cashback oranları artar.
Yeni konular
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-
-
-
-