Detaylar
Kim cevapladı?Papara'ya sürekli güncelleme geliyor, açılacaktır. Türkiye'nin en çok kullanılan ve en iyi ön ödemeli kartlı bankası Papara'dır, yani kapatılmaz diye düşünüyorum.
Bana kalırsa kullanılmaz, güven ve endişe sorunu oluştu birçok kişide.
Papara'ya sürekli güncelleme geliyor, açılacaktır. Türkiye'nin en çok kullanılan ve en iyi ön ödemeli kartlı bankası Papara'dır, yani kapatılmaz diye düşünüyorum.
Birkaç yere üye oldum. Hem uygulamaları hem kendileri o kadalar kalitesiz hissettirdiki sabah olunca ilk iş kapayacağım. Banka hesabımı açsam kararsız kaldım.
@seeraddar, 18 yaş altı olsanız bile ön ödemeli kartı olan bankalara bulaşmanıza hiç gerek yok. Sadece cashbacklar için kullanılabilir. En sağlamı velinizle banka hesabı açmaktır.
@seeraddar, 18 yaş altı olsanız bile ön ödemeli kartı olan bankalara bulaşmanıza hiç gerek yok. Sadece cashbacklar için kullanılabilir. En sağlamı velinizle banka hesabı açmaktır.
Kim kime PSU veya işlemci fani aldın diye 500 1.000TL veriyor eğer pahali bir şey alacaksan on odemeli kartlar önemli ve guvenlik açısında fiziksel banka kartı vermekten iyidir izciyor kullandım kapattım hesabımı işlemci fani PSU aldım bir ayakkabı bedavaya geldi.
emilbreivik
Uzman
Kullanılması mantıklı değil zaten kazanç açısından. Verdiği cashbackler artık komik rakamlar. Onun yerine Sipay tavsiye ederim.
Ben cashback için değik kaliteli olduğu için kullanıyordum.Kullanılması mantıklı değil zaten kazanç açısından. Verdiği cashbackler artık komik rakamlar. Onun yerine Sipay tavsiye ederim.
Ben cashback için değik kaliteli olduğu için kullanıyordum.
O zaman banka kartı kullanabilirsin Akbank ve Juzdan.
Diğer konularda da yazdım burayada yazıyorum, evet kullanılır böyle maddi anlamda büyük bir şirketi tak diye kapatamazlar. Şirketin değeri çok arttı bu yüzden kullanıcıları olumsuza düşerecek bir durum olmaz diye düşünüyorum ben, herkes kullanmaya rahatça devam edebilir.
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-