kulyusuf

Başarılı
1. soru: Papara Card talep ettim bu sırada nasıl Papara hesabıma para atacağım? IBAN ile atamam, sözleşmeli hesap gerekiyor, diğer seçenekler sadece bana ait banka kartlarında çalışıyor çünkü ve banka kartım yok.

2. soru: Papara Black Card videosunu izlerken gelen kartı sadece benim alabildiğim yazıyordu, ben hesabımı ebeveynim ile onayladım, o da alabilir mi kartı? Çünkü okulda olabilirim belki.

3. soru: Kartı alamadım diyelim, diğer kargolar gibi bir yere bırakıyorlar ve oradan mı alıyorum? Yoksa direk iptal mi ediyorlar.

4. soru: Ortalama kaç günde geliyor kart?

Son düzenleyen: Moderatör:
1. soru: Babanın Papara hesabına atarsın, oradan kullanırsın kartın gelene kadar.

2.soru: Ebeveynin alabilir, sorun olmaz.

3.soru: Ebeveynin alamadı diyelim, evinizin yakınındaki gel al noktasına veya direkt şubeye bırakıyorlar. Kuryeyi arayıp sorabilirsiniz onu.

4: Tamamen kuryeye bağlı, 1 ayda gelenlerde var 1 haftadada.

1. soru: Babanın Papara hesabına atarsın, oradan kullanırsın kartın gelene kadar.

3.soru: Ebeveynin alamadı diyelim, evinizin yakınındaki gel al noktasına veya direkt şubeye bırakıyorlar. Kuryeyi arayıp sorabilirsiniz onu.

1 Akbank ile atarsın atm yoluyla
2 Evet velin alır
3 İptal oluyor
4 Bunu bilmiyorum ben marketten almıştım
İkinizede çok teşekkür ederim :)

Siz daha bilgiliymişsiniz.

Kartın hayırlı olsun şimdiden.