Papara'nın faaliyet izni, Merkez Bankası tarafından iptal edildi.
Detaylar
Kim cevapladı?Paranız var ise IBAN'a atılabiliyor, ATM'den de çekebilirsiniz. Bir an önce kurtarın paranızı.
2300 TL attım az önce ben de. Lakin biri X'te çekemediğini belirtmiş. Çok geç olabilir.Paranız var ise IBAN'a atılabiliyor, ATM'den de çekebilirsiniz. Bir an önce kurtarın paranızı.
seeraddar
Yetkin
Dalga mı geçiyorlar? Bir gecede beş parasız kaldım. 3 karta da engel geldi.
Ben atamıyorum, bu nasıl iş ya.2300 TL attım az önce ben de. Lakin biri X'te çekemediğini belirtmiş. Çok geç olabilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Dalga mı geçiyorlar? Bir gecede beş parasız kaldım. 3 karta da engel geldi.
Ben atamıyorum, bu nasıl iş ya.
Geç kaldın maalesef, faaliyet izni durduktan sonra para gönderme sadece 20 dakika açık kaldı.
Aradınız mi? Bence bir sorun.Dalga mı geçiyorlar? Bir gecede beş parasız kaldım. 3 karta da engel geldi.
Ben atamıyorum, bu nasıl iş ya.
DarthGorsoy
Bilgin
Parolapara'dan falan da sonra artık bankalar dışında böyle platformları kullanmayacağım. Biz bir şey yapmasak da kumar işleri, illegal işler falan dönmeye başladı ki dönüyormuş da. Kapanıp duracaklar, dert bir de yani ne gerek var. Üniversiteli olduğum için bankam komisyon vs. de almıyor, üstelik cashback mevzusu da taş çatlasa 1-2 defa olan bir şey (300-400 TL'lik meblağdan bahsediyorum), o yüzden banka kartları daha iyi oluyor artık.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı