Google Play de herkes timeout yediğinden şikayetçi. Yapılabiliyorsa bilgisayardan yapmak daha mantıklı.
Uygulama iOS cihazlarda daha stabil çalışıyor, Allah diğer kullanıcılara sabır versin.
Google Play de herkes timeout yediğinden şikayetçi. Yapılabiliyorsa bilgisayardan yapmak daha mantıklı.
Bunu yapınca para papel hesabında mı kalıyor yoksa Papara'ya ya da banka hesabına IBAN ile gönderebiliyor muyum?
Direkt IBAN ekleyip banka hesabınıza alabiliyorsunuz, ben öyle yaptım.Bunu yapınca para papel hesabında mı kalıyor yoksa Papara'ya ya da banka hesabına IBAN ile gönderebiliyor muyum?
Papel Türkiye uygulamasını telefonunuza indirip kimliğinizi doğrularsanız anında çekilebilir 250 TL bakiye veriyor. Papara gibi bir mobil bankacılık uygulaması. Zaten kimlik bilgilerimiz sağda solda çok düşük tutarlara dolaşıyorken değerlendirilebilir bir fırsat. Az önce yaptım 2 dakika sürdü sürmedi.
Eki Görüntüle 50105
Eki Görüntüle 50106
Bubaşka bir forumdan bir kullanıcının yorumu: "Google'da araştırma yaptığımda gerekli izinleri almış ve yasal prosedürleri tamamlamış bir kuruluş olarak gözüküyor. Uygulamaya barındırdığı özellikleri kullanmak için üye olacaksınız ayrıca aynı işlemleri yapabilen halihazırda farklı bir platform kullanmıyorsanız bilgilerinizi vermenizde bir sakınca görünmüyor."
Papel Türkiye