O7 görev tamam asker. Para çek var en sağda ona tıklayın ibanınızı girin hocam.

Yaptım sonunda şükür. Maalesef ailem topluca bu uygulamaya güvenmedi kanıt gösterdim TCMB onaylı diye ama ona rağmen sadece 250 TL kazanabildim. Tüh ya ne kadar güzel bir sürü indirimli oyun alırdım çok rahat 1K elime geçerdi.

Son düzenleme:
Ben de yaptım. Cihazda NFC olması şart. Kalan yarışmacılara başarılar dilerim. :D

Şunu anladım o dairenin kenarında ki yeşil şeyler tam birbirine değince otomatik onaylıyor başta kafa dank etmedi sonradan anladım. Fakat şuna üzüldüm aile fertleri dahil olsaydı ve 1K filan alsaydım keşke daha iyi olacaktı ama sağlık olsun.

Yaptım sonunda şükür. Maalesef ailem topluca bu uygulamaya güvenmedi kanıt gösterdim TCMB onaylı diye ama ona rağmen sadece 250 TL kazanabildim. Tüh ya ne kadar güzel bir sürü indirimli oyun alırdım çok rahat 1K elime geçerdi.
Benimki daha olmadı... Yüzümü okumuyordu şimdi NFC’yi kabul etmiyor.

Şunu anladım o dairenin kenarında ki yeşil şeyler tam birbirine değince otomatik onaylıyor başta kafa dank etmedi sonradan anladım. Fakat şuna üzüldüm aile fertleri dahil olsaydı ve 1K filan alsaydım keşke daha iyi olacaktı ama sağlık olsun.

Haha benim annem bana "ben sana 250 TL vereyim de yapmayalım" dedi, kabul ettim :D

Benimki daha olmadı... Yüzümü okumuyordu şimdi NFC'yi kabul etmiyor.

Cihazdan cihaza değişir belki ama ben A70 de NFC okuturken zorlandım. Telefonun en üst çerçevesine tutunca okudu.

Parayı aldım. Bunu nasıl harcama yapacağım? Mesela, Trendyol Yemek'te nasıl ödeme yapabilirim?

Direkt IBAN ekleyip banka hesabınıza alabiliyorsunuz, ben öyle yaptım.
Para Çek mi olacak?

Parayı aldım. Bunu nasıl harcama yapacağım? Mesela, Trendyol Yemek'te nasıl ödeme yapabilirim?

Para Çek mi olacak?
Yapı Kredi kullanıyorum da, nasıl para transferi yapabilirim? Bir türlü bulamadım.

Para Çek mi olacak?

Yapı Kredi kullanıyorum da, nasıl para transferi yapabilirim? Bir türlü bulamadım.
Hallettim.

Son düzenleme: