Montajı yapılmış ekranların çoğu iadeye alınmıyor, bu tarz yaşlı telefonların yan sanayi ekranları aşırı kötü olur. Tecrübe etmişsiniz, bir şey yapabilir misiniz bilmem ama THH deneyebilirsiniz.

İşte ben montaj yapmadım, soketi takıp deneyin sadece demişler ki, benim de yaptığım bu.

Ben kanundan maddeler koymama hatta müşteri temsilcilerinde sürünmeme rağmen halledememiştim. Konum da bu okuyabilirsiniz https://techolay.net/sosyal/konu/rezilligi-kanun-disi-hareket-ediyor.178569/#post-1603985

Ben verdiğim parada değilim ama ekrana bakarken bile midem bulanıyor. Pikseller sayılıyor, siyahlar mavi olarak gözüküyor ve ekran kasıyor. 60Hz değil, 18-30Hz arasında gidip geliyor. Parlaklık sıkıntısı da cabası. Kaldı ki baktığımda ürünün iadesi olmaz denecek ürün kategorisinde olmadığını da görüyorum.

Ben gider yeni ekran da alırım o derdim değil. Derdim Nintendo Switch'imi adam etmeye kalkarken ona harcayacağım parayı bu rezil ekrana vermek, sadece çıtayı alıyor olsam bu kadar koymazdı ama ekran cidden rezalet kelimesinin bile yetersiz kaldığı düzeyde. Ben bu kadar kötü ekranı 2010 yılında aldığım Piranha tablette bile görmedim.

Ben verdiğim parada değilim ama ekrana bakarken bile midem bulanıyor. Pikseller sayılıyor, siyahlar mavi olarak gözüküyor ve ekran kasıyor. 60Hz değil, 18-30Hz arasında gidip geliyor. Parlaklık sıkıntısı da cabası. Kaldı ki baktığımda ürünün iadesi olmaz denecek ürün kategorisinde olmadığını da görüyorum.

Ben gider yeni ekran da alırım o derdim değil. Derdim Nintendo Switch'imi adam etmeye kalkarken ona harcayacağım parayı bu rezil ekrana vermek, sadece çıtayı alıyor olsam bu kadar koymazdı ama ekran cidden rezalet kelimesinin bile yetersiz kaldığı düzeyde. Ben bu kadar kötü ekranı 2010 yılında aldığım Piranha tablette bile görmedim.

@deniz745 bakın hocam arkadaki jelatinlere dokunmadım bile. Ayrıca kasa ya çıkma ya da yan sanayi ve ekran ile kötü bir şekilde birleştirilmiş.

IMG_20260413_141141.webp
IMG_20260413_141132.webp

THH'de şansınızı deneyin veya N11 müşteri hizmetlerine bir yazın derim.

Yazdım zaten, satıcının benzer durumlarda da iade almayı reddettiğini belirterek iade almayı kabul etmezse ne olacağını sordum ve 18Hz yenileme durumunu onlara attım.

Ürün alıcı ödemeli olarak gönderilirse alınır mı? Yoksa almayı reddedip ürünün satıcıya dönmesine izin mi vermeliyim? Kargo ücreti ile uğraşmaya hiç isteğim yok açıkçası.

Yazdım zaten, satıcının benzer durumlarda da iade almayı reddettiğini belirterek iade almayı kabul etmezse ne olacağını sordum ve 18Hz yenileme durumunu onlara attım.

Ürün alıcı ödemeli olarak gönderilirse alınır mı? Yoksa almayı reddedip ürünün satıcıya dönmesine izin mi vermeliyim? Kargo ücreti ile uğraşmaya hiç isteğim yok açıkçası.

Ürünü alıcı ödemeli yollayamaz, yollarsa bu N11 kurallarına aykırı olur size paranızı verirler ve adamı da banlarlar. Öyle bir durumda kuryeyi göndermeyin telefonunuzu çıkartıp kayda alın ve tekrar söylettirin, ücreti vs kargoyu da çek, n

Ürünü alıcı ödemeli yollayamaz, yollarsa bu N11 kurallarına aykırı olur size paranızı verirler ve adamı da banlarlar. Öyle bir durumda kuryeyi göndermeyin telefonunuzu çıkartıp kayda alın ve tekrar söylettirin, ücreti vs kargoyu da çekin.

Not alındı, iadeyi almazsam ve bu şekilde bir hareket yapılırsa direkt bunu yapacağım.