mertjr

Başarılı
Selam,
Oyun geliştirme dışında diğer tüm alanlarda belirli bir düzeyin üstünde birikimim var. Öncelikli tercihim web taraflı bir öneri olsa da web veya App fark etmez, para kazandıracak proje önerilerinizi soracaktım hepinize. Aklıma fikir gelme konusunda tıkandım 1 aydır.
Teşekkürler.

İnsanlar güç/para konusunda çoğunlukla birbirine yardım etmez, felsefi bir konu.

Dikkate almanız gereken bazı hususlar var para kazanmak için. Bunları basitçe şöyle sıralayabiliriz:
  • İhtiyaca Cevap Verme
    Ortaya koyduğunuz ürünün bir ihtiyaca cevap vermesi gerekir.
  • Rekabet
    Eğer bir ürün ortaya koymaya karar verdiyseniz ve bu ürünün türevlerini yapan sizden çok daha güçlü kişiler/şirketler varsa hiç boşa uğraşmayın derim.
  • Pazarlama
    Ortaya koyduğunuz ürün kadar önemlisi ürünü satmaktır. Harika bir ürün ortaya çıkarmış olabilirsiniz fakat insanlar bunu bilmez. Pazarlamayı doğru yapmazsanız harika bir fikri çöp edebilirsiniz.

Selam,
Oyun geliştirme dışında diğer tüm alanlarda belirli bir düzeyin üstünde birikimim var. Öncelikli tercihim web taraflı bir öneri olsa da web veya App fark etmez, para kazandıracak proje önerilerinizi soracaktım hepinize. Aklıma fikir gelme konusunda tıkandım 1 aydır.
Teşekkürler.

Uzaktan yazılım gibi bir işte çalışmak.