Para ver, verilerin çalınsın - Reeder P13 Blue Maxl 2022

2 telefon parası alıp sonra 1 alana 1 bedava demelerinden anlamalıydınız

Tüketiciyi yanıltarak baştan falso veriyorlar...

Reeder'in kaçak mavi Xiaomi'ye IMEI atmak dışında kullanılması bile ilginç. Hatta kendilerinde bunu istiyor ki bir alana bir bedava kampanyası yapmışlar belki Dual SIM telefona IMEI atarsınız diye

Ucuz etin yahnisi. 1 yıl önce bende de P13 Blue Max 2021 vardı. Bu virüs mevzusu yoktu ama ürün aşırı dandik. İşlemcisi bir işe yaramaz, fifa bile oynayamazdım. Bu çakma kamera mevzusu çıkmadan önce kameraları kapatarak denemem üzerine sadece tek bir kamera olduğunu anlamıştım. Sonra da androidle uğraşılmaz diyerek İPhone X almıştım. Türk malı almayın olay basit.

2 gun once Bakirkoy'de AVM icinde 1 telefon alana 2.si bedava kampanyasini gordum, icimden okkali bir h…iktir cektim ne lan bu t shirt falan mi?

Hocam hatırlarsanız @144 hocamla destek vermiştik konunuza kamerasını ve diğer donanımı hakkında eleştiri bombardımanına tutmuştuk bizde haklı çıktık.

Ben 1.5 yıldır Reeder P13 kullanıyorum hiç bu tip şeyler yaşamadım, reklam gibi şeylere de denk gelmedim. Quickstep'i devre dışı bırakmıştım işe yaramaz olduğu için, cidden virüslü bir şey mi o yüzden bilmiyorum. Yaşadığınız olayların son yıllarda çalınan verilerimiz ile alakalı olması ihtimali de var.

Gerçekse bayağı garip bir olay, A-101'den telefon alınmaz bu yüzden. Adamların ne sattıkları belli değil.

Son düzenleme:
Konuyla ilgilendiğiniz için tek tek teşekkür ederim. Bir alan bir bedava telefon mevzusunda da atlanan durum şu ki aynı cihazı tek başına aldığınızda yarı fiyatına düşüyor. Yani, bir alana bir bedava kampanyası da yok aslında. Reeder S19 Max Pro modeli tek başına satın alındığında 4.6K ila 5K TL arasında satın alınıyor. İki telefon sattıkları kampanya şu an kaldırılmış ancak iki telefon fiyatı zaten veriliyordu. Bununla ilgili forumlarda da fazlasıyla konu görmüştüm.

Quicstep uygulamasını devre dışı bırakınca alt menü çalışmıyor son çare bir dönem bu şekilde kullanacağım sanırım.

Bundan önce de Vestel dilimi yakmıştı onlar özür olarak bir üst model cihaz göndermişlerdi ancak o da ana kartını bir hafta içerisinde yakmıştı. Bugün Reeder kutusunu bulup, bilgilere tekrar erişip hakem heyetine başvuracağım. Hiç yapamazsam ikinci elden cihazı satıp kurtulmaya bakacağım.

Bazı forumlarda sorunun içerisindeki Android GO kaynaklı olduğunu da gördüm, virüs entegre edildikten sonra temizlenmesi bu yüzden imkansız oluyormuş içindeki Unisoc işlemci de herhangi bir şekilde yazılım atılmasına imkan tanımıyor.

Ek olarak, tüm virüs tarama uygulamalarını kullandım onlara göre cihaz oldukça temiz. Bugün, SMS uygulamasına girerken reklamın kapanmasını bekledim

Neyse bir dahakine 2. el İPhone falan alırsınız Bir insan Vestel, Reeder alıyorsa maddi durumu ortadadır zaten. En kötü eski Samsung amiral gemilerine bakın 2. el.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…